chv Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 Acum 10 ore, walking^human a spus: Pana la sudura, eu as incerca sa prind o piulita cu poxipol de metal. Muahahahahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 8, 2018 Autor Share Postat Decembrie 8, 2018 Pacientul....mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Decembrie 8, 2018 Share Postat Decembrie 8, 2018 (editat) La 07.12.2018 la 12:45, chv a spus: Muahahahahahahahahaha +1 :))))) @Tzitzicat, pune pe partea iesita o piulita, nu trebuie infiletata, apoi da cu un electrod subtire daca ai aparat de sudura, ca parca ziceai ca ai, in interiorul piulitei, cat sa lipesti piulita de surub. Cu ocazia asta se si incalzeste surubul si iese 100%. In cel mai rau caz, da gaura cu bormasina pana iesi pe partea cealalta si daca fu#i filetul, bagi o contra cu frana si un surub mai lung si gata! eventual, sa fie simetrica treaba, bagi piulita si la jamba cealalta. Acum vad ultima poza... e rupt in interior? atunci, merge cu extractor. Editat Decembrie 8, 2018 de Adyp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 8, 2018 Share Postat Decembrie 8, 2018 A pomenit cineva mai sus de surubelnita de impact. Face minuni. Cu o scula anume faci taietura pentru surubelnita plata, normala si apoi folosesti surubelnita de impact. Chestia asta face in felul urmator, bati cu ciocanul axial (este metalica) iar capul ei are, la impact, o miscare de rotatie in sensul dorit. este ceva de genul: https://www.louis.eu/artikel/rothewald-impact-driver-set-1-2-inch-5-piece/10003903?filter_article_number=10003903&list=385aaec61c06a5905437135ed784aa99 Ok, daca nu vrei sa dai banii aia, 60 si un pic de lei, desi merita sa o ai in casa, contacteaza-ma sa ti-o imprumut, vedem noi cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Decembrie 9, 2018 Autor Share Postat Decembrie 9, 2018 Acum 13 ore, Adyp a spus: +1 :))))) @Tzitzicat, pune pe partea iesita o piulita, nu trebuie infiletata, apoi da cu L-am scos cu bormasina Ms Acum 11 ore, PoliBuc a spus: A pomenit cineva mai sus de surubelnita de impact. Face minuni. Cu o scula Habar nu aveam ca exista asa ceva Am comandat-o Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate