RedRat Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 Salutare! Am gasit un articol pe net conform careia Suzuki va sista productia seriei Hayabussa... https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-views/news/2018/december/suzuki-ends-hayabusa-production?fbclid=IwAR32p3jsk84VjBXQkkUwVe0jorDoDS1EOMP-lz6GALVYhmmNvkR-vny4yGM Oare sa fie adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 7, 2018 Admin Share Postat Decembrie 7, 2018 Pacat, s-a mai stins o legenda. Oricum, fata de Kawasaki ramasesera rau in urma, mai ales fata de noul model cu compresor mecanic H2 R / SX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 Nu-i bai.... Eu tot Hayabusa fan o sa mor... Da' amu ase ni intre noi, tot nu prea imi vine sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 7, 2018 Share Postat Decembrie 7, 2018 Articolul este confuz. Mai intai spune ca se sisteaza ptr ca nu-i EURO4, apoi spune ca noua Busa va fi EURO4. Quote However, while you won’t be able to buy a brand new Hayabusa in 2019, it’s not the end of the road for the famous name. Suzuki insiders say that a new Hayabusa is in the works, and it’s expected to debut within the next two years. Cu alte cuvinte avem deaface cu un articol de tip clickbait al carei existenta este doar ptr a face vizualizari. Mai rau este ca si "presa moto" de pe la noi au inceput sa scrie despre subiect cam in aceeasi metoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Decembrie 9, 2018 Share Postat Decembrie 9, 2018 :)))) Funny clipul tau. Cica las-o mai usor :))))) Am incercat si eu odata varianta electric insa nu mi-a placut deloc. Ma bazez mult pe frana de motor si e ciudat fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Februarie 3, 2019 Share Postat Februarie 3, 2019 La 07.12.2018 la 21:20, Kosh a spus: Articolul este confuz. Mai intai spune ca se sisteaza ptr ca nu-i EURO4, apoi spune ca noua Busa va fi EURO4. Cu alte cuvinte avem deaface cu un articol de tip clickbait al carei existenta este doar ptr a face vizualizari. Mai rau este ca si "presa moto" de pe la noi au inceput sa scrie despre subiect cam in aceeasi metoda. Nu inteleg ce este asa de dificil, se sisteaza vanzarea unitatilor noi (2018)deoarece nu indeplinesc standardele E4, o sa fie pauza un an respectiv 2019, iar din 2020 se poate achizitiona noua busa, gen 3 care o sa fie euro 4, eu zic ca o sa fie euro 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate