m72story Postat Decembrie 25, 2018 Share Postat Decembrie 25, 2018 BMW-ul lui Iulian dus in Anglia pentru ca in tarisoara noastra draga nu i se puteau face actele. Craciun fericit si sanatos! Inmatricularea a durat 60 de zile. Presupune o certificare pe care o emite un club de clasice, cu care te prezinti la autoritate si ti se elibereaza actele. Sistemul are la baza declaratia si increderea in contribuabil. In 200 de ani poate ajunge si "organul" romanesc la intelepciunea cea de pe urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Ati incercat sa mergeti la un club de clasice in Ro, sa le cereti o certificare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Decembrie 26, 2018 Autor Share Postat Decembrie 26, 2018 Pentru certificatul retromibil este necesara CI a automobilului. Practic la noi e invers, te duci la retro cand ai toate actele gata. Ei nu te pot ajuta cu inscrierea in circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Retromobilul nu este institutie de stat care sa certifice validitatea unei proprietati. Si totusi sa nu fim foarte ipocriti, cred ca Iulian il putea inmatricula si aici, numai ca odata ce si-a luat motocicleta in Anglia sa lucreze la ea i-a fost mult mai usor sa o inmatriculeze acolo. Si pana la urma e logica treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Decembrie 27, 2018 Autor Share Postat Decembrie 27, 2018 Nici clubul la care facem referire nu e o institutie in sensul la care ne referim, doar ca ei au incredere in aceste asociatii, sau oricum inteleg altfel relatia asta. Iulian o putea inmatricula cu acte de Urale, Nipre etc, nu avea actul de la BMW, statul roman iti cere titluri, mosteniri, succesiuni sau mai stiu eu ce. Daca ar fi avut posibilitatea sa o inmatriculeze aici ar fi facut asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 27, 2018 Share Postat Decembrie 27, 2018 Eu stiam ca are acte de BMW...era ceva problema cu succesiunea. Whatever, bine ca a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 La 27.12.2018 la 7:50, m72story a spus: statul roman iti cere titluri, mosteniri, succesiuni sau mai stiu eu ce. Si mai cere pe ma-sa, pe tacs-u si cand in sfarsit ajungi,,,,statul isi aduce aminte de nepoti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate