mediatics Postat Februarie 9, 2019 Share Postat Februarie 9, 2019 Salut! Dupa n ani de permis am reusit sa iau si prima motocicleta, un Vulcan S. Ca incepator nu am avut probleme si din octombrie pana la prima zapada am facut 1700km. Desi am plecat de la un scuter si apoi m-am gandit serios la o Honda CB500X, am ales vulcanul. Daca mai sunt posesori poate schimbam o parere aici. Si o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Februarie 10, 2019 Share Postat Februarie 10, 2019 Frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 La 09.02.2019 la 22:00, mediatics a spus: Salut! Dupa n ani de permis am reusit sa iau si prima motocicleta, un Vulcan S. Ca incepator nu am avut probleme si din octombrie pana la prima zapada am facut 1700km. Desi am plecat de la un scuter si apoi m-am gandit serios la o Honda CB500X, am ales vulcanul. Daca mai sunt posesori poate schimbam o parere aici. Si o poza: Si pe mine ma batea gandul sa imi iau un Vulcan,insa pana la urma am ramas la Z650.Frumoasa mobra,sa ai km multi si fara incidente cu ea!Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mediatics Postat Februarie 11, 2019 Autor Share Postat Februarie 11, 2019 Multumesc! Principala diferenta dintre Z650 si Vulcan cred ca este forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Poate e și mai comod Vulcanul, Are o poziție de scuter. Fain. Felicitări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Vulcanul are pozitie de scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Eu așa l-am simțit. Adică așa, cu picioarele întinse în față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mediatics Postat Februarie 11, 2019 Autor Share Postat Februarie 11, 2019 Si eu zic ca are o pozitie confortabila ca la scutere. Plus, in mers la viteze mici prin trafic nu simt greutatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Acum 19 minute, mediatics a spus: Si eu zic ca are o pozitie confortabila ca la scutere. Plus, in mers la viteze mici prin trafic nu simt greutatea. Eu sunt curios față de scuter, cum e protecția la vânt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mediatics Postat Februarie 11, 2019 Autor Share Postat Februarie 11, 2019 Zero. Exista solutii dar eu locuiesc in Otopeni si pana in Bucuresti nu este problema :). Pe autostrada la peste 110 se simte serios vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Februarie 11, 2019 Share Postat Februarie 11, 2019 Și eu aveam de gând să iau unul, dar tocmai acest aspect m-a descurajat. Mulțumesc de lămuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mediatics Postat Februarie 11, 2019 Autor Share Postat Februarie 11, 2019 Kawasaki pentru acest model parca are 3 dimensiuni de parbriz si mai exista de la alti producatori cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C0man Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Salut Sunt curios cum se descurcă in traficul din București. Este suficient de manevrabilă să te bagi cu ușurință printre mașini? Îmi place foarte mult cum arată și aș lua și eu una, doar că mă îngrijorează aspectul manevrabilității, sau mai exact cu cât mai greu manevrabilă e fata de una naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate