Kiki Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 casca e marca keeway adusa din ungaria,o am de vreo 3 ani nu am cazut cu ea,este zgariata,si viziera este zgariata putin,marimea este xl sau 61.daca nu o doreste nimeni o atunc.anuntul e valabil o saptamana.daca nu se iveste nimeni casca va fi aruncata la gunoitel 0740313423 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 casca e marca keeway adusa din ungaria,o am de vreo 3 ani nu am cazut cu ea,este zgariata,si viziera este zgariata putin,marimea este xl sau 61.daca nu o doreste nimeni o atunc.anuntul e valabil o saptamana.daca nu se iveste nimeni casca va fi aruncata la gunoitel 0740313423 Salut ! Mi-ar trebui mie casca pt. pasager.Dau o bere mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Salut ! Mi-ar trebui mie casca pt. pasager.Dau o bere mare . probabil ca sti casca aia a mea gri.daca o vrei poti veni oricand dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 probabil ca sti casca aia a mea gri.daca o vrei poti veni oricand dupa ea OK, maine vin dupa ea ! Merci mult, un gest frumos si un exemplu pt. noi de urmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 OK, maine vin dupa ea ! Merci mult, un gest frumos si un exemplu pt. noi de urmat. te astept cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Tot spre donatie dau si eu 2 cauciucuri(in stare buna, zic eu). fata 100/90-18 Metzler Lasertec spate 130/90/-17 Metzler Sporttec M3 PM sau e-mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 mai bine puneam alt titlu topicului.vad ca se transforma intr-un topic in care fiecare doneaza ceea ce nu i mai trebuie.ma bucura sa vad lucru acesta ca inca mai sunt oameni cu suflet mare care nu vor sa se imbogateasca peste noapte.asteptam si alti donatori cu mare placere.respect!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Nu poti sa ii schimbi titlul acum? Eu cred ca se poate cumva dar nu stiu cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Tot spre donatie dau si eu 2 cauciucuri(in stare buna, zic eu). fata 100/90-18 Metzler Lasertec spate 130/90/-17 Metzler Sporttec M3 PM sau e-mail. M-as abona eu la cel de 18. Imi trebuie la Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 M-as abona eu la cel de 18. Imi trebuie la Simson. Donez un rezervor functional de simson sport,il vezi la topicul in care reconditionez un motor vechi.e pe prima pagina poza pe topicul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 cine mai are o casca , sa o folosesc pentru pasager, poate face un bine si mi-o da mie... merci csimaro e idul de mess dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 mai bine puneam alt titlu topicului.vad ca se transforma intr-un topic in care fiecare doneaza ceea ce nu i mai trebuie.ma bucura sa vad lucru acesta ca inca mai sunt oameni cu suflet mare care nu vor sa se imbogateasca peste noapte.asteptam si alti donatori cu mare placere.respect!!!!! Titlul e bun se intelege ce se intampla aici.Pagina cu lucruri MOCCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 M-as abona eu la cel de 18. Imi trebuie la Simson. Ti-am dat PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 NICU CHOPPER nu vi dupa aprindere ? a trecut o saptamana! /index.php?...7986&st=330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 NICU CHOPPER nu vi dupa aprindere ? a trecut o saptamana! /index.php?...7986&st=330 doneazo celui care era dupa mine...scuzama k te-am retinut... o sa raman la cea electronik...asta m-ar fii tentat pt avansul centrifugal dar e destul de greu de adpatat k am judecat mai bine ms mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ti-am dat PM. Cauciucul a ajuns la mine. Multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 casca e marca keeway adusa din ungaria,o am de vreo 3 ani nu am cazut cu ea,este zgariata,si viziera este zgariata putin,marimea este xl sau 61.daca nu o doreste nimeni o atunc.anuntul e valabil o saptamana.daca nu se iveste nimeni casca va fi aruncata la gunoitel 0740313423 Casca a ajuns la mine.Multam fain, si sambata ma voi revansa cu ceva " ursi " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Donez un rezervor functional de simson sport,il vezi la topicul in care reconditionez un motor vechi.e pe prima pagina poza pe topicul respectiv M-ar interesa rezervorul pt. un prieten din Maramures. Da-mi, te rog un PM cu nr. de tel si te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bva Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 donez pt o fata ,o pereche de pantaloni dainese din goretex putin folositi marimea s ,si o casca spy cu viziera un pic zgariata marimea m 0740341508 --- Mesaj completat în 22 Feb 2008 18:20 -------------momentan pantalonii sant promisi vine cineva sambata sa ii probeze ,daca nu ii sant buni ,oferta ramane deschisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 M-ar interesa rezervorul pt. un prieten din Maramures. Da-mi, te rog un PM cu nr. de tel si te sun. Iti trebe sau nu rezervorul simson sport? Daca nu il arunc la gunoi numai sa stiu ce sa fac .Vreau sa imi fac curatenie prin garaj.... 0746762204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Merci mult Bva, apreciez foarte tare gestul , casca si pantalonii au ajuns la pasagera.....pentru mine erau prea mici. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Na insfarsit sa venit si dupa rezervorul acela.A ajuns la noul nevoit de piesa.Nu a trebuit sa il arunc la gunoi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 inca un rezervor moca,nu il trimit in tara ca nu am timp de posta si.... cine o vrea din CLUJ sa imi dea PM. sta de cateva luni in beci...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Daca mai ai cumva magnetoul acela rusesc adaptabil pt Simson, m-ar interesa pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 rezervorul e promis ,e ca si dat , iar despre magnetou ce sa zic sa dat.... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate