dedics Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Am primit o placa de sunet ,mai trebuie HDD. Vrei sa merg sa iau acel hdd de 20? ai spus atunci ca ai dat de altul si nici nu m-am mai stresat pt el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Salut Cristi.Hdd-ul acela te asigur eu ca e functional....eventual daca vrei intr-o zi suna-ma cand ai vreme vreo o juma de ora si hai la mine ca ti-l testez eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Placa Creative Live 5.1 a ajuns la Mihai L . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianMotoRider Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Salut Cristi.Hdd-ul acela te asigur eu ca e functional....eventual daca vrei intr-o zi suna-ma cand ai vreme vreo o juma de ora si hai la mine ca ti-l testez eu. Spune-mi daca sti cum, probabil gresesc undeva si nu imi dau seama , deci, am incercat pe 4 surse diferite si nu am reusit sa il fac sa se invarta ,placa de pe el e dusa...parerea mea. dedics o sa te sun in zilele astea,am putea chiar maine sa ne intalnim la regionala sau sensul giratoriu din marasti pe la 17:15 daca esti disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Spune-mi daca sti cum, probabil gresesc undeva si nu imi dau seama , deci, am incercat pe 4 surse diferite si nu am reusit sa il fac sa se invarta ,placa de pe el e dusa...parerea mea. dedics o sa te sun in zilele astea,am putea chiar maine sa ne intalnim la regionala sau sensul giratoriu din marasti pe la 17:15 daca esti disponibil. Ok, dar trb sa ai putina rabdare ca hardul nu e la mine si va trb sa merg dupa el. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Donez cu mare placere cuiva care intr-adevar are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 (editat) Donez cu mare placere cuiva care intr-adevar are nevoie. lampa pe usb?? se poate? si daca chestia aia mica e adaptor bluetooth, ala rosh Editat Februarie 10, 2011 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Intr-adevar e bluetooth. Suna-ma maine in jur de ora 14:00 si ti le voi da. PS Carcasa de iPhone e data. Ramane joystick ul, CD-ROM ul, dock-ul pentru iPhone si adaptorul MicroSD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 12, 2011 Autor Share Postat Februarie 12, 2011 donez casca pt inotatori,e aproape noua,insa culoarea e roz.cine o doreste sa ma contacteze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 donez radio casete sony in stare f buna ...0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Donez cu mare placere cuiva care intr-adevar are nevoie. UP!!! Cine vine primul dupa ele i le dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 donez cauciuc pirelli diablo nou nout 16-70 -160 pirelli scorpion 18-70 150 stradal uzura 70la 100 ,sigur merge pe un lc4 ramas de la km-ul meu furat contact pe pm ,, primul venit primul serevit ,,,raspund dupaamiaza la pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 UP!!! Cine vine primul dupa ele i le dau. Au mai ramas de dat joystick-ul, cititorul de microSD, CD-Rom ul si carcasa de iPhone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Buna seara.Am o rugaminte.Daca are cineva un cablu de acceleratie cat de cat bun,nu cer sa fie nou nout dar sa fie bun sa ma tina cat de cat...mi-ar trebui pentru mobra s50 sau si daca aveti de vanzare anuntati-ma urgent...multumesc...o seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianMotoRider Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Calculatorul e gata, l-am dus la fetita, este foarte fericita si va multumeste mult.I-am spus ca pe parcurs va primi si un hard mai mare si o placa de retea,nu prea a inteles ea cunostintele fiind foarte foarte mici. Acestea sunt componentele ramase,le tin maxim 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Calculatorul e gata, l-am dus la fetita, este foarte fericita si va multumeste mult.I-am spus ca pe parcurs va primi si un hard mai mare si o placa de retea,nu prea a inteles ea cunostintele fiind foarte foarte mici. Acestea sunt componentele ramase,le tin maxim 2 saptamani ce memorii sunt alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) Buna seara.Am o rugaminte.Daca are cineva un cablu de acceleratie cat de cat bun,nu cer sa fie nou nout dar sa fie bun sa ma tina cat de cat...mi-ar trebui pentru mobra s50 sau si daca aveti de vanzare anuntati-ma urgent...multumesc...o seara faina ! Mi-am cumparat cablu @Memoriile cred ca sunt Sdrami cum am vazut eu acolo... Editat Februarie 19, 2011 de BabyDihor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianMotoRider Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Da sunt sd rami Babydihor hardul nu am reusit sa il fac,ti-l returnez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Da sunt sd rami Babydihor hardul nu am reusit sa il fac,ti-l returnez? Nu,stai linistit arunca-l Imi pare rau...poate cum o stat in beci de atata timp dar stie mama lui ca ai vazut ca era in cutie...in fine..asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 salutare donez o sapca(nu stiu cum se zice)de inatator.chestia aia care tragi pe cap si nu te uda la par.o sa revin cu poza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 salutare donez o sapca(nu stiu cum se zice)de inatator.chestia aia care tragi pe cap si nu te uda la par.o sa revin cu poza:) CASCA DE INOT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 CASCA DE INOT exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Are cineva o carte de legislatie si doreste sa-o doneze sau s-o vanda mai ieftin??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Are cineva o carte de legislatie si doreste sa-o doneze sau s-o vanda mai ieftin??? legislatie pt scoala de soferi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate