Mihai L Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 scuze, cel cu marimea L a fost adjudecat! ramane M-ul Mersi , dar M imi e mic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 scuze, cel cu marimea L a fost adjudecat! ramane M-ul mai e valabil M-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Ii trebuie cuiva carcase de DVD ? vreo 35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Daca sunt in stare de functionare mi-ar trebuii mie vreo 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Si mie mi-ar trebui restul de 20 de carcase Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 @ Kirk - ai PM @ Shackalu - am primit PM de la Black Widow, imi spune cate ii trebe si restul (daca mai raman) ale tale sa fie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 s-au dat ambele tricouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Si mie mi-ar trebui restul de 20 de carcase Multumesc. ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 se doneaza doua bluze:una din NHL de la New York Rangers,marimea L si una humel marimea XL!!le-am primit de dincolo si nu mi-s bune.primul venit primul servit!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 se doneaza doua bluze:una din NHL de la New York Rangers,marimea L si una humel marimea XL!!le-am primit de dincolo si nu mi-s bune.primul venit primul servit!!!! pot sa am eu hummel ul xl ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 12, 2010 Autor Share Postat Octombrie 12, 2010 se doneaza doua bluze:una din NHL de la New York Rangers,marimea L si una humel marimea XL!!le-am primit de dincolo si nu mi-s bune.primul venit primul servit!!!! s-au dat Ursului Baloo si Ursuletului Panda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 s-au dat Ursului Baloo si Ursuletului Panda ...plm trebuia sa scrii si adresa ta atunci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 20, 2010 Autor Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) in urma faptului ca nu s-au vandut si stau de ceva timp la mine se vor dona!!!o geaca de piele moto si una mai eleganta!porimu venit primu servit!!! P.S. am uitat ca mai am o geaca de blugi!!! Editat Octombrie 20, 2010 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 in urma faptului ca nu s-au vandut si stau de ceva timp la mine se vor dona!!!o geaca de piele moto si una mai eleganta!porimu venit primu servit!!! P.S. am uitat ca mai am o geaca de blugi!!! O iau eu aia eleganta, daca mai este.Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 20, 2010 Autor Share Postat Octombrie 20, 2010 O iau eu aia eleganta, daca mai este.Merci ! ok merge la tine,cealalta cu rosu o vrea dannybc90usa insa daca e din cj ca altfel e valabila.astept raspuns din partea lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 ok merge la tine,cealalta cu rosu o vrea dannybc90usa insa daca e din cj ca altfel e valabila.astept raspuns din partea lui! daca nu o vrea el mi-ar trebui mie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 in urma faptului ca nu s-au vandut si stau de ceva timp la mine se vor dona!!!o geaca de piele moto si una mai eleganta!porimu venit primu servit!!! P.S. am uitat ca mai am o geaca de blugi!!! Fratello, aia de blugi ma incape? Daca da, o vreau io. Te tzuca fracele tau, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 21, 2010 Autor Share Postat Octombrie 21, 2010 pt moment gecile au fost adjucate,daca nu li se potrivesc revin la donatii!!! Mesaj completat daca nu o vrea el mi-ar trebui mie.... daca nu e buna lui,tu esti primul pe lista!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfigmo Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Desi vine iarna, donez doua perechi role marca Decathlon, folosite catva timp dar nu tare mult, marimile 37 si 46. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Desi vine iarna, donez doua perechi role marca Decathlon, folosite catva timp dar nu tare mult, marimile 37 si 46. salut. poti sa-mi faci un colet? pe sb? daca e greu cu pachet am un prieten in cj... prietena mea de mult ma bate la cap... si ea are 37 si eu 46... multam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Desi vine iarna, donez doua perechi role marca Decathlon, folosite catva timp dar nu tare mult, marimile 37 si 46. Ma intereseaza si pe mine rolele dak le mai ai . Da un semn dak potzi, sau lasa un nr de tel. 0741207849, Aron. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Primesc prin donatie cadru de motocicleta de strada cu furci si roti, pt un proiect personal de motor, implicit motocicleta, ofer la schimb o tura cu motocicleta pe care vreau sa o construiesc si berea, tzuica sau vinul aferent la achizitionare .....eventual daca mai are si telescoape si ghidon si frane si aripi ofer pana in 100E sau alte diverse.... Prefer cadru de motocicleta veche, chiar daca nu delta-box, si din fier, si pe care a fost montat motor mare si puternic, in principiu sa reziste la motor de peste 100Cai, pt ca motorul pe care vreau sa i-l pun va avea puterea peste aceasta valoare Mesaj completat Completare: ofer la schimb eventual si un reductor cu raport de 1:21, pe rulmenti, robust, bun pt deschis porti indrustriale(de 10-20m) sau pt smuls radacini de copac, sau chiar pt un camion sau masina serioasa de offroad pt ca e cam greu avand peste 60kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 DONEZ URGENT BILET LA CUPA ROMANIEI CFR-TG MURES SUNATI LA 0742164452 Mesaj completat DONEZ URGENT BILET LA CUPA ROMANIEI CFR-TG MURESSUNATI LA 0742164452 SA DAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 27, 2010 Autor Share Postat Octombrie 27, 2010 DONEZ URGENT BILET LA CUPA ROMANIEI CFR-TG MURES SUNATI LA 0742164452 Mesaj completat puteai sa ii idai foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate