khrisstyan Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 (editat) Mai e nevoie de un hdd pe ide si placa de sunet (momentan are unul de 10gb dar zic sa mai adun macar pana in 40,am primit doua de 20 dar si acelea erau moarte), ghitisor84 nu mai e nevoie, doar de aceste doua componente, daca detii si doresti sa donezi este bine primit,Fishy86 donatia mentionata e pentrul pc-ul fetei sau oricine? Nu ai specificat, nu vreau sa se creeze confuzii sau sa ma bag peste altii. Numai bine Editat Februarie 4, 2011 de khrisstyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 Daca tovarasul Mihai renunta la ea atunci va ajunge la tine. Astept o confirmare sau un numar de telefon pe PM si va contactez eu. Duminica sunt mai liber . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Daca tovarasul Mihai renunta la ea atunci va ajunge la tine. Astept o confirmare sau un numar de telefon pe PM si va contactez eu. Duminica sunt mai liber . Salut , da o mai doresc . Cum sa facem sa ne intalnim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 Am primit o placa de sunet ,mai trebuie HDD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Am primit o placa de sunet ,mai trebuie HDD. Vrei sa merg sa iau acel hdd de 20? ai spus atunci ca ai dat de altul si nici nu m-am mai stresat pt el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Salut Cristi.Hdd-ul acela te asigur eu ca e functional....eventual daca vrei intr-o zi suna-ma cand ai vreme vreo o juma de ora si hai la mine ca ti-l testez eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Placa Creative Live 5.1 a ajuns la Mihai L . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Salut Cristi.Hdd-ul acela te asigur eu ca e functional....eventual daca vrei intr-o zi suna-ma cand ai vreme vreo o juma de ora si hai la mine ca ti-l testez eu. Spune-mi daca sti cum, probabil gresesc undeva si nu imi dau seama , deci, am incercat pe 4 surse diferite si nu am reusit sa il fac sa se invarta ,placa de pe el e dusa...parerea mea. dedics o sa te sun in zilele astea,am putea chiar maine sa ne intalnim la regionala sau sensul giratoriu din marasti pe la 17:15 daca esti disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Spune-mi daca sti cum, probabil gresesc undeva si nu imi dau seama , deci, am incercat pe 4 surse diferite si nu am reusit sa il fac sa se invarta ,placa de pe el e dusa...parerea mea. dedics o sa te sun in zilele astea,am putea chiar maine sa ne intalnim la regionala sau sensul giratoriu din marasti pe la 17:15 daca esti disponibil. Ok, dar trb sa ai putina rabdare ca hardul nu e la mine si va trb sa merg dupa el. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Donez cu mare placere cuiva care intr-adevar are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 (editat) Donez cu mare placere cuiva care intr-adevar are nevoie. lampa pe usb?? se poate? si daca chestia aia mica e adaptor bluetooth, ala rosh Editat Februarie 10, 2011 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Intr-adevar e bluetooth. Suna-ma maine in jur de ora 14:00 si ti le voi da. PS Carcasa de iPhone e data. Ramane joystick ul, CD-ROM ul, dock-ul pentru iPhone si adaptorul MicroSD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 12, 2011 Autor Share Postat Februarie 12, 2011 donez casca pt inotatori,e aproape noua,insa culoarea e roz.cine o doreste sa ma contacteze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 donez radio casete sony in stare f buna ...0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Donez cu mare placere cuiva care intr-adevar are nevoie. UP!!! Cine vine primul dupa ele i le dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 donez cauciuc pirelli diablo nou nout 16-70 -160 pirelli scorpion 18-70 150 stradal uzura 70la 100 ,sigur merge pe un lc4 ramas de la km-ul meu furat contact pe pm ,, primul venit primul serevit ,,,raspund dupaamiaza la pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 UP!!! Cine vine primul dupa ele i le dau. Au mai ramas de dat joystick-ul, cititorul de microSD, CD-Rom ul si carcasa de iPhone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Buna seara.Am o rugaminte.Daca are cineva un cablu de acceleratie cat de cat bun,nu cer sa fie nou nout dar sa fie bun sa ma tina cat de cat...mi-ar trebui pentru mobra s50 sau si daca aveti de vanzare anuntati-ma urgent...multumesc...o seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Calculatorul e gata, l-am dus la fetita, este foarte fericita si va multumeste mult.I-am spus ca pe parcurs va primi si un hard mai mare si o placa de retea,nu prea a inteles ea cunostintele fiind foarte foarte mici. Acestea sunt componentele ramase,le tin maxim 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Calculatorul e gata, l-am dus la fetita, este foarte fericita si va multumeste mult.I-am spus ca pe parcurs va primi si un hard mai mare si o placa de retea,nu prea a inteles ea cunostintele fiind foarte foarte mici. Acestea sunt componentele ramase,le tin maxim 2 saptamani ce memorii sunt alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) Buna seara.Am o rugaminte.Daca are cineva un cablu de acceleratie cat de cat bun,nu cer sa fie nou nout dar sa fie bun sa ma tina cat de cat...mi-ar trebui pentru mobra s50 sau si daca aveti de vanzare anuntati-ma urgent...multumesc...o seara faina ! Mi-am cumparat cablu @Memoriile cred ca sunt Sdrami cum am vazut eu acolo... Editat Februarie 19, 2011 de BabyDihor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Da sunt sd rami Babydihor hardul nu am reusit sa il fac,ti-l returnez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Da sunt sd rami Babydihor hardul nu am reusit sa il fac,ti-l returnez? Nu,stai linistit arunca-l Imi pare rau...poate cum o stat in beci de atata timp dar stie mama lui ca ai vazut ca era in cutie...in fine..asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 salutare donez o sapca(nu stiu cum se zice)de inatator.chestia aia care tragi pe cap si nu te uda la par.o sa revin cu poza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate