alexandru1771 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Placa de baza si memoriile au plecat. A mai ramas broasca testoasa. Pune o poza cu testoasa .Sa vad ce specie este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Pune o poza cu testoasa .Sa vad ce specie este. Am deranjat-o la "ora ei de relaxare". Deoarece nu mai am spatiu sa se desfasoare o las frecvent in vana sa inoate. Pozele lasa un pic de drit, sunt facute cu telefonul. (aparatul e descarcat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Dupa poze este specia Trachemys Scripta (testoasa de florida cu tample rosii), MASCUL (daca nu ai taiat din gheare), incerc sa fac rost de inca un acvariu zilele astea si daca reusesc il iau eu in grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Dupa poze este specia Trachemys Scripta (testoasa de florida cu tample rosii), MASCUL (daca nu ai taiat din gheare), incerc sa fac rost de inca un acvariu zilele astea si daca reusesc il iau eu in grija. Nu am taiat din gheare niciodata. Eu stiam sau retineam ca e femela, dar nu am fost sigur niciodata daca e asa sau nu. Spor la gasit acvariu si da-mi de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Dupa poze este specia Trachemys Scripta (testoasa de florida cu tample rosii), MASCUL (daca nu ai taiat din gheare), incerc sa fac rost de inca un acvariu zilele astea si daca reusesc il iau eu in grija. Cat de mare acvariu ai nevoie? Am cateva ramase de la pesti sau custi din plastic ramase de la hamsteri... Hai pe la mine sa-ti alegi. Moka, bineinteles, da-mi un telefon inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Cat de mare acvariu ai nevoie? Am cateva ramase de la pesti sau custi din plastic ramase de la hamsteri... Hai pe la mine sa-ti alegi. Moka, bineinteles, da-mi un telefon inainte. In cursul saptamani dupa 8 seara pot veni ,te sun inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Cat de mare acvariu ai nevoie? Am cateva ramase de la pesti sau custi din plastic ramase de la hamsteri... Hai pe la mine sa-ti alegi. Moka, bineinteles, da-mi un telefon inainte. In cursul saptamani dupa 8 seara pot veni ,te sun inainte Te asteapta in acest caz si broasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 daca vrea cineva internet pentru laptop, trafic 9gb lunar, retea CDMA (viteza de pana la 3 mbps), acoperirea o puteti vedea aici, 6.2eur/luna (26-28 lei), mai am 1 an si jumatate de contract numa bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Nu are cineva un televizor pe care nu-l mai foloseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Iti dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Donez imprimanta laser Samsung(nu stiu in ce stare este)-posibil sa fie defecta. Si un Drum unit Samsung nou-nout cred- numai asta a fost vreo 600 de lei. Le-am gasit prin centrul logistic si daca nu le ia nimeni azi, ajung la gunoi. Astept pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Donez imprimanta laser Samsung(nu stiu in ce stare este)-posibil sa fie defecta. Si un Drum unit Samsung nou-nout cred- numai asta a fost vreo 600 de lei. Le-am gasit prin centrul logistic si daca nu le ia nimeni azi, ajung la gunoi. Astept pm. Vreau eu imprimanta, daca o mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Donez imprimanta laser Samsung(nu stiu in ce stare este)-posibil sa fie defecta. Si un Drum unit Samsung nou-nout cred- numai asta a fost vreo 600 de lei. Le-am gasit prin centrul logistic si daca nu le ia nimeni azi, ajung la gunoi. Astept pm. S-au dat. Sper sa fie de folos noului posesor. O zi frumoasa la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 (editat) Donez bilet GOLD (acces paddock si zona pilotilor) la cursa DTM 2012 din Munchen 14.07.2012 - 15.07.2012. Unul dintre biletele din poza e de intrare in tribuna, celalat e pentru acces in zona paddock. Biletul e pt. o singura persoana si nu are nimic inclus, doar accesul... NU are transport+cazare+masa etc si e pt. weekndul ce vine. Donez biletul doar cuiva care imi poate demonstra ca are de gand sa mearga. Daca nu s eda pana Joi seara, ramane amintire in dulap. Pt. detalii PM sau 0748-767503 - Kirk Editat Iulie 11, 2012 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Donez Manual de reparatii in forma letrica pentru Suzuki DR 250-350 1990-1994 CLYMER. Practic sunt paginile printate, trebuie doar legate. Daca este cineva interesat va rog sa ma contactati cu mesaj pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Donez vreo 5 usi cu sticla si fara, rezultate din renovarea unui apartament. Daca e cineva interesat, pot face o poza. Weekend placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 am 1 l ulei, full sintentic, 15W-50; daca-l vreti, dati un semn. am 1 l ulei, full sintentic, 15W-50; daca-l vreti, dati un semn. gata; s-a facut salata . numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Donez vreo 5 usi cu sticla si fara, rezultate din renovarea unui apartament. Daca e cineva interesat, pot face o poza. Weekend placut! De principiu m-ar interesa, dar depinde daca se potrivesc. Fa-mi te rog poze si da-mi niste dimensiuni. Ce stil sunt? De acelea vechi de lemn sau placaj sau pal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 salut, 100/90/18 iti este bun? e noua anvelopa, nici macar pusa pe janta, singuru bai ar fii anu de fabricatie, 2002, inca are luciul protector, daca te intereseaza da-mi un pm, te va costa un suc, arata asa: http://www.motocicli...ttach_id=758213 numa bine! Sa traiasca inca o data Calin MZ....a facut o fapta buna si mi-a dat un cauciuc de milioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 De principiu m-ar interesa, dar depinde daca se potrivesc. Fa-mi te rog poze si da-mi niste dimensiuni. Ce stil sunt? De acelea vechi de lemn sau placaj sau pal? Nu cred ca am timp sa le mai fac poze si sa le masor. Usile sunt intr-un garaj in Zorilor, zona Dima, Pasteur. Daca vrei hai azi-maine sa le vezi, ca nu stiu cat le mai tin. Cred ca is din ceva placaj. Uite o poza "de ansamblu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Nu cred ca am timp sa le mai fac poze si sa le masor. Usile sunt intr-un garaj in Zorilor, zona Dima, Pasteur. Daca vrei hai azi-maine sa le vezi, ca nu stiu cat le mai tin. Cred ca is din ceva placaj. Uite o poza "de ansamblu" Mersi, dar nu e ceea ce imi doresc. Poate are noroc altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Mersi, dar nu e ceea ce imi doresc. Poate are noroc altcineva. poate doneaza careva si ceva vopsea..si ti le faci cum doresti:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Cat de mare acvariu ai nevoie? Am cateva ramase de la pesti sau custi din plastic ramase de la hamsteri... Hai pe la mine sa-ti alegi. Moka, bineinteles, da-mi un telefon inainte. scuze . am fost bizi . daca are un acvariu minim 40 x 40 x 100 (cm) este ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frank Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Caut de un cauciuc 100/90/18 sau 110/90/18 indiferent de stare... am nevoie doar pentru faza de 'fabricatie', masuratori, alea-alea! multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Te asteapta in acest caz si broasca. S-a dat broasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate