catalin10 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Ai PM ! Mai am 1 cod,cine il doreste? eu il doresc te rog, se poate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Ai PM ! Mai am 1 cod,cine il doreste? S-au dat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Donez 2 coduri pt activarea unor oferte la cosmote,castigate la pepsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Caut banda termica pentru imbracat tobele, am nevoie doar de o mica bucata, cam de 1 metru,daca a rams pe la careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 codurile pt cosmote s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) am gasit asta prin casa o oglinda chopper in stare de folosinta .... o vesta de piele din donatie dar mie mare e la randul meu o dau mai departe 0741325292 primul venit primul servit Editat Aprilie 1, 2013 de augustin31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Aia ii geaca ta de club ma? Te-o dat afara din Hell's Angels si ti-o ramas geaca? ) Vestuta , pardon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Da ma ghiavole... inca plang acele zile ....sa te ....iubesc de prieten saritor ce esti tu ...Mo dat afara si o ramas vesta mica :D:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) a mai auzit cineva de telefonia mobila a celor de la ZAPP ? pentru ca eu am inteles ca si-au sistat sau urmeaza sa-si sisteze activitatea pt telefonie mobila si urmeaza sa ofere doar internet 3g. in fine ... nu asta e ideea postului meu ...deoarce pur si siplu nu ma intereseaza ce mai fac respectivii. ideea e ca acum mult timp in urma am renuntat la contractul cu ei si azi cautand ceva prin casa am gasit pachetul cu telefonul ZAPP Z110 ( telefon + incarcator + 2 carti + cutie ( http://mercador.ro/oferta/telefon-mobil-zapp-z110-nou-IDnHZm.html ) primul gand a fost sa ies pe strada sa-l dau la un copil sa se joace cu el , dar apoi m-am gandit ca poate ar avea cineva nevoie de el pentru piese sau sa-l foloseasca ca si ceas cu alarma ...sau....de ce nu ....... ca si pendula la un ceas cu cuc . in fine , donez telefonul respectiv ..... oferta de timp limitata la cateva zile , ca sunt pe aicea prin jurul blocului niste fetite de 4-5 ani si li-l dau lor pe post de jucarie ( e rosu si cu butoaene) .. daca nu se arata cineva interesat de el Editat Aprilie 3, 2013 de autosos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frank Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 am gasit asta prin casa o oglinda chopper in stare de folosinta .... o vesta de piele din donatie dar mie mare e la randul meu o dau mai departe 0741325292 primul venit primul servit vreau eu oglinda daca mai e! te-am sunat dar: 'bine ai venit, momentan abonatul..."! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 imi cer scuze sincer... am primit azi totusi un telefon... iar daca numarul tau este de cosmote ...si se termina in 2272 atunci e ok ..ineamna ca am vb cu tine ... vreau eu oglinda daca mai e! te-am sunat dar: 'bine ai venit, momentan abonatul..."! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frank Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 imi cer scuze sincer... am primit azi totusi un telefon... iar daca numarul tau este de cosmote ...si se termina in 2272 atunci e ok ..ineamna ca am vb cu tine ... Da, eu sunt, doar ca e Orange nu Cosmote (portare numar). Anyway, merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Au plecat ....sa fie utile celor la care au ajuns am gasit asta prin casa o oglinda chopper in stare de folosinta .... o vesta de piele din donatie dar mie mare e la randul meu o dau mai departe 0741325292 primul venit primul servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Donez rucsac (mai mult ghiozdan) K2. E folosit , uzat, da' nu l-as da la gunoi. Are sistem audio integrat (boxe in bretele), dar nu promit ca functioneaza, eu nu l-am folosit niciodata. Un compartiment mare si 3 buzunare. Donez rucsac (mai mult ghiozdan) K2.... S-a cam dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 am si eu un cod pentru cosmote, cine doreste sa dea un mesaj numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Am vreo 3 litri de vopsea lavabila alba, juma de litru de amorsa si ~ 1.5 kg de ghips, ramase de la o lucrare. Daca vrea careva sa le revendice, va trebui sa vina dupa ele in zorilor. 0747294113 - Dan. Sunt promise. S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 am si eu un cod pentru cosmote, cine doreste sa dea un mesaj numa' bine & doamne-agiuta A ajuns la mine, mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Am un cod Cosmote daca intereseaza pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazyrider Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 salutare din greseala nu are careva vreo alfa romeo 156 dezmembrata si il incurca ceva piese? eventual contra cost .. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Am un cod pentru optiune cosmote . cine il doreste , PM . o zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Nu e neaparat o donatie, insa "scopul scuze mijloacele": ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bella este o catelusa foarte frumoasa, sanatoasa, cu o fire deosebit de blanda si tare prietenoasa, de aproximativ 1.5 ani, care asteapta cu nerabdare sa aiba si ea din nou o familie. Un “om”, a lasat-o singura pe strazile Clujului, in plina iarna. Cu siguranta va aduce multa bucurie celor care nu o vor mai lasa niciodata singura, fara hrana si neajutorata pe strada. Acum este ingrijita temporar de o tanara familie ce are deja 2 catei si-un bebe mic, asa ca ii cautam de urgenta pe cineva care sa o adopte si sa-i ofere o viata frumoasa, asa cum merita. Va fi de talie medie catre mare si dupa cum se vede, foarte frumoasa! Bella se doneaza deparazitata, vaccinata, sterilizata si cu contract de adoptie. Telefon: 0742 544 137, sau 0743 675 624 Editat Aprilie 26, 2013 de khrysed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Donez 2 coduri pentru activarea optiunii cosmote . PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Atat mai am dulap 1.jpgdulap.jpg dulap haine in stare buna corp vitrina.jpg apartine de dulap ,are si un bar Am si aragaz dar acesta se da mai tarziu si contra cost la o suma simbolica aragaz.jpgaragaz1.jpg Telefon info 0742763588 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newbbie Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 donez card emag reducere Odata cu aceasta comanda, ai primit un Card Cadou cu valoarea de 52 lei, reprezentand 10% din valoarea produsului achizitionat. Cardul Cadou este valabil pentru orice produs Samsung, listat pe eMAG.ro, din categoria Aparate de aer conditionat. Cardul Cadou poate fi folosit in perioada 14 - 25 iunie 2013 (inclusiv), nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou si nu se aplica pentru produsele resigilate. Codul tau de Card Cadou este: XXXXXXXXXXXXXXX Mai multe informatii despre cum poti folosi Cardurile Cadou eMAG gasesti aici. prim venit prim servit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Salut, Cautam stapan pentru Lisa http://www.facebook.com/photo.php?fbid=589893031029494&set=a.224058164279651.64894.100000264079021&type=1&theater Mersi fain, Adrian 0751 185 194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate