MOTORIOUS Postat Martie 6, 2019 Share Postat Martie 6, 2019 Salutare tuturor!Intreb aici dacă mai este cineva care și-a achizitionat noua Versys 1000....Un schimb de pareri/impresii nu strică niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Superb! Sa il stapanesti cu placere. Eu am avut fratele mai mic de 650cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Sa il stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Frumos! Sa il stapanesti sanatos, si la cat mai multi KM fara evenimente neplacute! Mai pune cateva poze si din alt unghi Spate, fata, bord... sunt curious cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Sa-l stapanesti sanatos pe gusterica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 7, 2019 Autor Share Postat Martie 7, 2019 Va mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Arata be-ton ! Si eu am avut pe lista scurta Versys si poate l-as fi luat daca exista unul la test in Romania. Cum nu am gasit nici macar sa ma urc pe el, am luat altceva ... sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Salutare! Ceva impresii despre Versys 1000 ? Banuiesc ca ai avut timp sa te plimbi cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 La 07.03.2019 la 14:59, Sinner® a spus: Arata be-ton ! Si eu am avut pe lista scurta Versys si poate l-as fi luat daca exista unul la test in Romania. Cum nu am gasit nici macar sa ma urc pe el, am luat altceva ... sa te bucuri de ea ! si eu am vrut test. sau macar sa ma sui. cand am intrebat dealerul...mi-a raspuns...de am ramas pe jos de ras. Avem una, e a unui baiat, ii facem revizia, vorbiti cu el :)))) Sa te bucuri de ea, fara incidente. Hai, revino cu pareri, cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate