Silver Arrow Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Depinde de mobra. Am o camera Sony fixata pe lateral dar nu m-a deranjat. Nu fluiera cel putin pina pe la 170 km/h. Doar ca sonorul este compromis total, chiar si la viteza mica. Uite un filmulet facut pe podul si tunelul dintre Suedia si Danemarca. Nu ma pricep prea bine la incarcari de filme. Vad ca i-a redus rezolutia. Nu stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 La 18.03.2019 la 0:27, angus_young a spus: la pensionari are aderenta asfaltul spre Silistra ... reisarii lui Mentalist au mers la asfaltul ala alunecos spre Veliko ...iar incepatorii au dat o tura la Arc si dupa aia pe pista de biciclete in Herastrau Dragi pensionari, sa stiiti ca pana pe 15.04.19, guvernul a promis ca va trimite pensile recalculate si la timp! Asa ca stati pe acasa si urmariti livrarea banilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Cred ca le-au fiert motorele pana acolo ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 salutare, am facut un filmulet, este la rubrica calatorii in strainatate,,,,ca sa respectam regulamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Acum 6 ore, dans a spus: Dragi pensionari, sa stiiti ca pana pe 15.04.19, guvernul a promis ca va trimite pensile recalculate si la timp! Asa ca stati pe acasa si urmariti livrarea banilor! Si eu care credeam ca toti suntem motociclisti si atat (si mai am destul pana la pensie) . Sper din suflet ca toti cei ce se dau viteji, sa apuce si ei pensia. A nu se uita ca “orice manz ajunge gloaba” Acum 16 minute, magarusulmarius a spus: salutare, am facut un filmulet, este la rubrica calatorii in strainatate,,,,ca sa respectam regulamentul Marius, daca nu am reusit sa vin, am vrut sa vad totusi filmuletul si nu merge redat. Se pare ca muzica e problema, este propietatea MediaPro zic ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 stai sa verific sa vad ce se poate face gata, era o problema de copy right intradevar vizionarea dincolo dans , de acum sa sti ca voi baga corul pensionarilor si stiu sigur ca nu vor fi probleme sau muzica romaneasca, ca doar nu miroase a mamaliga, avem multe valori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate