RedRat Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Preluat de pe fb, Info Trafic 24 ACCIDENT RUTIER IN APAHIDA JUDETUL CLUJ! IMPACT VIOLENT INTRE UN AUTOTURISM SI O MOTOCICLETĀ! In urma impactului conducatoarea motocicletei a fost ranita, iar echipajul SMURD ajuns la fata locului a transportat-o la spital pentru a primi ingrijiri medicale corespunzatoare, accidentul s-a produs la intersecția cu Cojocna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 nasol... sanatate colegei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Da si de abia a inceput sezonul moto. Ochii in patru, ca altii cred ca sunt doar ei pe sosele. Sanatate multa colegei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 Cine a fost de vina? Cum s-a produs accidentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Martie 25, 2019 Autor Share Postat Martie 25, 2019 Nu am idee... nu am mai multe informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 La 24.03.2019 la 14:24, ShadowAdy a spus: Cine a fost de vina? Cum s-a produs accidentul? Auto a iesit de pe un drum secundar in drumul principal, fara sa acorde prioritate de trecere conducatoarei moto, care se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Aprilie 1, 2019 Autor Share Postat Aprilie 1, 2019 12 hours ago, ChrisRR said: Auto a iesit de pe un drum secundar in drumul principal, fara sa acorde prioritate de trecere conducatoarei moto, care se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate. mda... alt bezmetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate