Jump to content

Motocicleta A2, aveti ?

AlexNX24
 Share

Recommended Posts

Salutare,

De cateva saptamani stau lipit de OLX, incercand sa gasesc o motocicleta decenta pana in 35 kW, care sa se incadreze in jurul pretului de 1500 Euro, ma uitam in special la Aprilia Pegaso sau BMW F650 *  asa ca acest topic reprezinta ultima sansa de a cumpara ceva bun de la voi, asta pana sa ma manance pe mine undeva si sa iau o motocicleta cu certificatul fiscal "pe promisiune".

Poate aveti voi ceva p'acasa de dat...

Va multumesc !!

Edit: *sau suzuki freewind, sau yamaha virago 535....sau multe altele

Edited by AlexNX24

Acum 11 minute, Doctor X a spus:

Aveau la motobooom un KLE 500 la 1450 euro. 

https://www.motoboom.ro/second-hand/anunt/28976.html

Arata super bine motocicleta dar totusi o sa incerc sa caut una inmatriculata in Romania, o sa mai caut pe acel site am vazut ca sunt multicele, mersi mult

Acum 5 minute, Lucian_M a spus:

50 cai nu înseamnă 37 kw? Că atât avea fostul meu ER5, pe care l-aș fi dat a doua zi, dacă era pentru A2.

Da, asa e, am gasit ER5 limitat, dar asta in Germania, la noi e cam greu cu limitarea, multi bani, multe drumuri si mult asteptat.... din pacate

Acum 1 oră, Lucian_M a spus:

50 cai nu înseamnă 37 kw? Că atât avea fostul meu ER5, pe care l-aș fi dat a doua zi, dacă era pentru A2.

Mă scuzați. Trăiam cu impresia că are 35kw. Probabil a mea pierduse câțiva pe drum. :)