AlexNX24 Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 (editat) Salutare, De cateva saptamani stau lipit de OLX, incercand sa gasesc o motocicleta decenta pana in 35 kW, care sa se incadreze in jurul pretului de 1500 Euro, ma uitam in special la Aprilia Pegaso sau BMW F650 * asa ca acest topic reprezinta ultima sansa de a cumpara ceva bun de la voi, asta pana sa ma manance pe mine undeva si sa iau o motocicleta cu certificatul fiscal "pe promisiune". Poate aveti voi ceva p'acasa de dat... Va multumesc !! Edit: *sau suzuki freewind, sau yamaha virago 535....sau multe altele Editat Aprilie 17, 2019 de AlexNX24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 (editat) Aveau la motobooom un KLE 500 la 1450 euro. https://www.motoboom.ro/second-hand/anunt/28976.html Editat Aprilie 17, 2019 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 50 cai nu înseamnă 37 kw? Că atât avea fostul meu ER5, pe care l-aș fi dat a doua zi, dacă era pentru A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexNX24 Postat Aprilie 17, 2019 Autor Share Postat Aprilie 17, 2019 Acum 11 minute, Doctor X a spus: Aveau la motobooom un KLE 500 la 1450 euro. https://www.motoboom.ro/second-hand/anunt/28976.html Arata super bine motocicleta dar totusi o sa incerc sa caut una inmatriculata in Romania, o sa mai caut pe acel site am vazut ca sunt multicele, mersi mult Acum 5 minute, Lucian_M a spus: 50 cai nu înseamnă 37 kw? Că atât avea fostul meu ER5, pe care l-aș fi dat a doua zi, dacă era pentru A2. Da, asa e, am gasit ER5 limitat, dar asta in Germania, la noi e cam greu cu limitarea, multi bani, multe drumuri si mult asteptat.... din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Sunt firme care fac limitare, dar cel mai frumos ar fi să o iei gata limitată. Nu înțeleg de ce se făceau motoare de 500 cc cu 37 kw in loc de 35. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Se faceau pentru ca legile cu limitarile actuale nu au fost intotdeauna asa, e simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Acum 1 oră, Lucian_M a spus: 50 cai nu înseamnă 37 kw? Că atât avea fostul meu ER5, pe care l-aș fi dat a doua zi, dacă era pentru A2. Mă scuzați. Trăiam cu impresia că are 35kw. Probabil a mea pierduse câțiva pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 17, 2019 Share Postat Aprilie 17, 2019 Astea de 500 ar trebui să aibă 35kw, așa ar fi logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate