SOA Postat Mai 11, 2019 Share Postat Mai 11, 2019 Salutari! Imi puteti recomanda un atelier unde as putea indrepta o janta fata de VZ800? Janta are o bataie gen 8-ul de bicicleta. Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Mai 11, 2019 Share Postat Mai 11, 2019 Ia legătura cu Pascotă, cunoaște el pe cineva în București care face așa ceva. Îl găsești pe Facebook ca și contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 11, 2019 Admin Share Postat Mai 11, 2019 Toti le fac la Sirius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOA Postat Mai 11, 2019 Autor Share Postat Mai 11, 2019 In Bucuresti am gasit si eu cateva contacte, dar eram curios in Timisoara daca se ocupa cineva de asa ceva. E mai rentabil sa iau alta janta sh decat sa o trimit la Bucuresti. Merci oricum de sugestii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Mai 11, 2019 Share Postat Mai 11, 2019 Mai e un nene în Timișoara care îndreaptă jenți auto, le face la mare artă. E posibil să facă și de moto...are sediul undeva în spate la Praktiker de după podul de pe Popa Șapcă, în curtea unde își aveau sediul cei de la Fun Curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOA Postat Mai 11, 2019 Autor Share Postat Mai 11, 2019 Super! Ma duc sapt viitoare sa il deranjez cu o intrebare, poate reuseste sa ma ajute. Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 11, 2019 Admin Share Postat Mai 11, 2019 Trebuie sa aiba prinderile pentru jante moto, nu multi au asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 11, 2019 Share Postat Mai 11, 2019 (editat) Exact, am cautat anul trecut pe la toate service-urile prin Ploiesti sa indrepta o janta moto si nu s-a bagat nimenti din cauza lipsei sculelor, si era doar buza stramba.Pana la urma am ajuns in Bucuresti la Sirius. Editat Mai 11, 2019 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 12, 2019 Admin Share Postat Mai 12, 2019 Acum 18 ore, SOA a spus: E mai rentabil sa iau alta janta sh decat sa o trimit la Bucuresti. Poate fi loterie. Una SH poate sa aibă și aia o bătaie, și ai dat banii degeaba. Eu sunt adeptul lucrului făcut bine, chiar dacă ma costa puțin mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOA Postat Mai 12, 2019 Autor Share Postat Mai 12, 2019 Acum 28 minute, l.u.v a spus: Poate fi loterie. Una SH poate sa aibă și aia o bătaie, și ai dat banii degeaba. Eu sunt adeptul lucrului făcut bine, chiar dacă ma costa puțin mai scump. Ai dreptate! Se intampla de multe ori sa alegi solutia cea mai "ieftina", dar care te va costa mai multi bani + neuronii scurtcircuitati ...Cam asa am cumparat eu motorul In alta ordine de idei, link-ul lasat de tine nu imi functioneaza, dar banuiesc ca este vorba de SIRIUS BONDARENCO de pe facebook. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 12, 2019 Admin Share Postat Mai 12, 2019 El e. Vezi și tu cum îți dau calculele și alege soluția corecta. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate