Lonerider Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Salutare. Pun intrebarea aici, probabil sunteti mai multi care circulati prin zona... Stiti care mai este starea (actuala) a acestui drum? Acum vreo patru ani era circulabil, asfalt destul de in regula. De atunci nu am calcat pe acolo si as face o plimbare pana la Dealu Negru, calare pe un cruiser... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 http://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html#map=7/46/25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 bine de stiut de linku ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Mai 14, 2019 Autor Share Postat Mai 14, 2019 Multumesc de link (foarte util). Eu am pus intrebarea pentru ca am vazut ceva articole prin presa online, e drept ca vechi de vreun an, in care spuneau ca e jalnic si in speranta ca a fost cineva mai decurand pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Cu placere! Harta este actualizata in martie 2019, daca nu ma insel. deci e buna de luat in seama. eu am folosit o in ultimii 2 ani, cu succes-unde au zis ca e rau, rau a fost:)))) si invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Acum 21 ore, Adrian M. a spus: http://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html#map=7/46/25 Buna treaba. Foarte utila harta. O sa instalez si eu aplicatia. Doar ca m-am uitat si eu la niste drumuri din Timisoara pe care m-am plimbat vinerea trecuta si treaba nu este precum este prezentata. Am mers cu mobra pe DJ591 de la Cenei spre Utvin si drumul nu este nici pe departe mov, adica horrible cum, apare pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 aia e de bine :)) sa nu fie invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat Mai 29, 2021 Share Postat Mai 29, 2021 Salutari! Acum in 2021 cum mai este Albac- Huedin ( sau invers ) ? Au mai asfaltat ceva ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate