AlexAB Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 Salutare, Daca mai e un doritor, ma gândesc sa plec duminica la 7 dimineața spre Podu' cu Florile, pe DN. https://maps.app.goo.gl/wwWvU9Bt2qNo6eZj8 Similar cu tura de anul trecut, dar cu mai multe șanse de noroaie considerand ploile abundente din ultimele zile. Tura similara cu cea de anul trecut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 Daca mergi doar pe traseul afisat n-o sa gasesti nici un pic de noroi! Sac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 18, 2019 Autor Share Postat Mai 18, 2019 9 minutes ago, krong28 said: Daca mergi doar pe traseul afisat n-o sa gasesti nici un pic de noroi! Sac Doamne-ajută! :)) Am găsit coleg in schimb. Have fun pe Baiului! M-am prins ce-ai zis krong, acum am vazut ca nu m-a dat prin Glod Google Mapsu ci pe drumul spre Transbucegi care-i 100% asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 A fost bre glod pe drum ? M-am uitat pe ceva poze si vad ca e accesibil si cu masina (bine, probabil de pe Transbucegi). Crezi ca pot urca pana acolo cu un F800GS incaltat cu gume 90/10 (Metzler Tourance Next) ? Drumul pe care ai mers e 714 incepand din Glod, nu ? Si de la Bolboci urcare spre stanga, conform linkului pus mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Merge fără probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 6, 2019 Autor Share Postat Iunie 6, 2019 (editat) Pentru ca eram datori cu niste poze, vremea a fost superba, traseul super misto, mici provocari, vederile mirifice si compania de nota 10. Intoarcerea pe Transbucegi pe langa nametii de zapada. As reveni oricand aici cu drag. Editat Iunie 6, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 Cum ai reintrat pe Transbucegi ? ai re iesit in drumul Targoviste Sinaia sau direct din vale? Si daca direct din vale , cum de nu era inchis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 7, 2019 Autor Share Postat Iunie 7, 2019 20 hours ago, Grigore1 said: Cum ai reintrat pe Transbucegi ? ai re iesit in drumul Targoviste Sinaia sau direct din vale? Si daca direct din vale , cum de nu era inchis? Salut!! Am coborât inapoi până langa lacul Bolboci, apoi pe 713A spre Cabana Dichiu si mai departe spre Piatra Arsa. N-am dat de drumuri închise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate