Adrian M. Postat Decembrie 11, 2019 Share Postat Decembrie 11, 2019 Și a mea are, dar n am studiat cum funcționează. Probam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Decembrie 11, 2019 Share Postat Decembrie 11, 2019 Clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 19, 2019 Share Postat Decembrie 19, 2019 M-ati zapacit cu setari si nebunii.....asa ca am luat un hero 7 :))) Acum sa vedem ce o iesi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Decembrie 19, 2019 Autor Share Postat Decembrie 19, 2019 Hero 7 este foaaaarte misto, fata de hero 6 filmeaza mult mai bine noapte si are stabilizarea aia absolut nebuna. Astia de la gopro am vazut ca au salturi mari (gen 6 -> 7) si altele incrementale pentru care nu merge sa faci upgrade, gen 5 -> 6, poate chiar si 7-> 8. 7-le este o alegere super. Iti recomand tutoriale de pe youtube referitoare la setari. Oricum nu o sa folosesti mai mult de cateva combinatii, ideea e sa stii ce combinatii iti trebuie pentru ce fel de filmare vrei sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 19, 2019 Share Postat Decembrie 19, 2019 Acum 25 minute, kaiten a spus: Hero 7 este foaaaarte misto, fata de hero 6 filmeaza mult mai bine noapte si are stabilizarea aia absolut nebuna. Astia de la gopro am vazut ca au salturi mari (gen 6 -> 7) si altele incrementale pentru care nu merge sa faci upgrade, gen 5 -> 6, poate chiar si 7-> 8. 7-le este o alegere super. Iti recomand tutoriale de pe youtube referitoare la setari. Oricum nu o sa folosesti mai mult de cateva combinatii, ideea e sa stii ce combinatii iti trebuie pentru ce fel de filmare vrei sa faci. Ms ms, deja sunt de ieri pe tutoriale, tips and tricks. E șmecherie, am, luat Black sa pot schimba bateriile, etc. Acum, începem sa ne cunoaștem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate