Adrian M. Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Și a mea are, dar n am studiat cum funcționează. Probam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianserban Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Clar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgica_Popescu Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 (edited) La 11.12.2019 la 13:42, fuchsia a spus: Greseala ...scuze Edited December 18, 2019 by Georgica_Popescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian M. Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 M-ati zapacit cu setari si nebunii.....asa ca am luat un hero 7 :))) Acum sa vedem ce o iesi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaiten Posted December 19, 2019 Author Share Posted December 19, 2019 Hero 7 este foaaaarte misto, fata de hero 6 filmeaza mult mai bine noapte si are stabilizarea aia absolut nebuna. Astia de la gopro am vazut ca au salturi mari (gen 6 -> 7) si altele incrementale pentru care nu merge sa faci upgrade, gen 5 -> 6, poate chiar si 7-> 8. 7-le este o alegere super. Iti recomand tutoriale de pe youtube referitoare la setari. Oricum nu o sa folosesti mai mult de cateva combinatii, ideea e sa stii ce combinatii iti trebuie pentru ce fel de filmare vrei sa faci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian M. Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Acum 25 minute, kaiten a spus: Hero 7 este foaaaarte misto, fata de hero 6 filmeaza mult mai bine noapte si are stabilizarea aia absolut nebuna. Astia de la gopro am vazut ca au salturi mari (gen 6 -> 7) si altele incrementale pentru care nu merge sa faci upgrade, gen 5 -> 6, poate chiar si 7-> 8. 7-le este o alegere super. Iti recomand tutoriale de pe youtube referitoare la setari. Oricum nu o sa folosesti mai mult de cateva combinatii, ideea e sa stii ce combinatii iti trebuie pentru ce fel de filmare vrei sa faci. Ms ms, deja sunt de ieri pe tutoriale, tips and tricks. E șmecherie, am, luat Black sa pot schimba bateriile, etc. Acum, începem sa ne cunoaștem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts