AlexAB Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 (editat) Salutare! Acesta e rezumatul iesirii de duminica asta, ca si continuare a iesirii de saptamana trecuta: https://motociclism.ro/topic/757580-onoffonoff-de-vis-pana-in-salbaticia-din-pecineagu/ Weekendul trecut am fost doar cu Plescoi, dar am facut mult on/off pana la Pecineagu ocolind pe cat am putut nationale sau civilizatie, si unde ne-am oprit la sfertul drumului ce inconjura lacul din cauza unui bustean masiv. Desi au venit baietii pregatiti cu iatagane, fierastraie si drujbe - a fugit copacul, cred ca s-a speriat ultima data. Restul drumului a fost relativ usor, cateva portiuni mai dubioase de iarba alunecoasa si noroi, si cu rapa in stanga, dar practicabil cu Hayabusa. Cea mai tare parte a traseului a fost pe malul de sud, cand am trecut prin cele mai multe si mai mari balti din cariera mea artistica de pana acum. Merita primul minut, desi si urmatoarele 2 sunt foarte faine (pentru mine cel putin). M-am udat pana peste genunchi. Plus ca e important sa ai mobra plina de noroi lunea in Pipera hahah. Pentru cine mai trece pe acolo pot confirma ca niciuna din balti nu ascunde ceva periculos :))). Cum mie imi place sa marchez premierele si ce mai reusesc sa invat, mentionez doua chestii pe care le-am facut pentru prima data pe motocicleta: Am scos fundul din sa pe curbe (spre interior), mai mult decat de obicei, si pe serpentine am raschetat si eu bocancul stang de asfalt. Misto senzatie. Pe curbe cu pietris (fara gropane, unde stau in scarite) am exersat scosul piciorului spre roata din fata si pe interior concomitent cu mutatul fundului in exterior - foarte tare cum se stabilizeaza motocicleta. Mi s-au dezmembrat ghetele.. trebuie altele noi. Cristache e capabil sa se teleporteze cu motocicleta. Ne-am mobilizat un pic mai tarziu decat sunt eu obisnuit, dar n-au stricat sincer 2 ore de somn in plus. Motoarele toate frumoase si curate, TKC-uri si Haidenau K60uri, 4 monocilindre, cu al 5lea ne-am intalnit in Rucar. Pentru ca nu stiam cat o sa dureze sa taiem pomul am ales drumul direct, prin Targoviste si-am ajuns destul de repede. Intalnirea cu un grup de motociclisti straini si autobuzele lor mari frumoase si confortabile. Ne-am intrebat daca merg si eu in off la Pecineagu. I-am aratat unuia dintre ei ca ii picura ceva pe dedesubt, era benzina. Spre surprinderea noatra, drumul de dupa Satic, dupa doar o saptamana, avea cateva sute de metri de asfalt aparute ca peste noapte.. Am reintrat pe off - traseul e ca cel de duminica trecuta, deci se aplica si filmarile din topicul anterior doar ca a fost mai ud datorita ploilor, mai multe sleauri. Bradul disparuse. Pe drumul asta, Cristache a trecut pe langa tot grupul, in fata, desi n-am bagat neaparat de seama. La 5 minute dupa aproape m-am cct pe mine cand mi-a aparut o motocicleta pe contrasens, in mijlocul pustietatii :))) se intorsese. Eu il banuiesc si acum ca el s-a dus si a taiat si mutat singur bradul, inainte sa ajungem noi la el. Lacul, la fel de superb ca si ultima data - locul acesta e cam singurul unde se poate cobori pana aproape de apa. Din pacate.. gunoi si-acolo. Putin, dar era.. Malul de nord e plin de boscheti, crengi, sleauri, cativa bolovani si vegetatie. Dupa trecerea din partea opusa barajului, malul de sud e un forestier cu pietre si cu multe gropi superbe ramase dupa ploaie. A fost o incantare si m-as intoarce si aici oricand. Ramasi in picioarele goale si murate, prin bunavointa lui Cristache, am servit un gratar absolut delicios intr-o companie de nota 10. Sper sa ne mai revedem, a fost o placere si o onoare! Editat Iulie 8, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Bravo băieții! Măcar așa mai vad și eu ce mai face lumea. Adică ăla mic și negru și ăla cu Dakar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Haha, deci nu-s singurul care se baga ca porcu-n fiecare balta pe care o vede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Acum 1 minut, xtx a spus: Haha, deci nu-s singurul care se baga ca porcu-n fiecare balta pe care o vede! Bălți? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iulie 9, 2019 Autor Share Postat Iulie 9, 2019 (editat) Si trecerea asta de râu, cu prezentarea fiecărui rider, comentată de Plescoi :)) Editat Iulie 9, 2019 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Frumos! Dar parca știam ca yamaha lui Cristache e 4 jumate nu doijumate (cum se spune în clip). Eru! Cum merge mobra?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate