kappy666 Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 (editat) Manat de dorinta calutului de a manca jar, de mini vacanta Paste- 1 Mai si pt ca m a fascinat mereu( din poze) aceasta locatie, iata-ma soptindu-i vesnicului meu pasager( prietena), in seara zilei de 25.04, dorinta de a poposi pe meleaguri elene... Observ cum ochii "Blondei", iubitoare de mare, soare, plaja, fructe de mare , incep sa sclipesca si plusez cu inca 4 zile de stat la plaja prin Paralia Katerini... Meteora, am gasit o fascinanta, 2 zile petrecute acolo, fiind suficiente pt drumetii,vizite, incercari culinare de tot soiul... Intuind aglomeratia in ziua de Paste, incarc desagii pe martoaga si purcedem spre Paralia urmand drumul de coasta; plaje libere, taverne deschise, turisti putini, cazari la tot pasul Au urmat cele 4 zile de mare, soare, plaja, fructe de mare, promise , in care asta am facut: nimic ah! am vizitat cateva restaurante cu specific pescaresc recomandate de Lonely Planet Dupa o saptamana de "dolce far niente", decidem sa ne urnim spre casa evitand aglomeratia ce se anunta in weekend la vami Editat August 13, 2019 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Nu reiese de nicăieri că i-ai fi dat jar căluțului ceea ce înseamnă că l-ai păcălit și v-a plimbat degeaba. Ai grijă să nu se răzbune data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat August 14, 2019 Autor Share Postat August 14, 2019 Acum 4 ore, Muretto Grundieg a spus: Nu reiese de nicăieri că i-ai fi dat jar căluțului ceea ce înseamnă că l-ai păcălit și v-a plimbat degeaba. Ai grijă să nu se răzbune data viitoare! calutul m a rugat sa nu l fotografiez la masa :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate