Csj Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 La asemenea scris, oricand merita sa scrieti o carte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 3, 2019 Share Postat Septembrie 3, 2019 Muretto Grunding nu am inteles kestii : - de ce nu folosesti gugl maps pe telefon daca nu mai merge janghina de gps dedicat , ba mai mult ca sa te chinui si mai mult cu orientarea ai si o harta de hartie uzata de abia o deslusesti ? - de ce nu ai roadbook pe o bucata de carton prinsa pe bord ? - de ce intrerupea motorul din cand in cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 6, 2019 Autor Share Postat Septembrie 6, 2019 @remu1 La prima întrebare pot să-ți spun că pe vremea aia (prin 2008 probabil) nu aveam telefon cu navigație. Harta de hârtie nu era uzată ci doar neinteligibilă mie, nu sunt mare fan al caracterelor chirilice. Apoi, nu folosesc roadbook, pentru că nu țin să merg cu precizie pe undeva ci doar să ajung, când se poate, dacă se poate, după o idee de destinație destul de vagă. Plăcerea mea e să mă descurc după indicatoare sau întrebând oamenii. Uneori iese, alteori nu. Poate o să povestesc vreodată cum m-am rătăcit în Bosnia Tot din cauza asta nici fac rezervări, foarte rar se întâmplă... Întreruperile au devenit mai dese după călătoria asta și au dus la schimbarea CDI-ului. Bănuiesc că asta a fost cauza. În general, nu-mi prea bat capul cu tehnica și gadgeturile, las lucrurile să fie cât mai simple pentru că asta-mi dă ocazia să-mi folosesc și cei 2-3 neuroni pe care-i mai am. Probabil că mă înșel dar ce mai contează la vârsta mea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tracer7 Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Sunt un pic nehotărât. Nu știu ce mă încântă mai mult: turele în sine sau felul în care sunt povestite. Tot respectul pentru ambele și la cât mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate