RuInCV Postat August 23, 2019 Share Postat August 23, 2019 Plecarea 6:30 de la OMV Iuliu Maniu. Eu plec la 6:00 de acasa, la 6:20 - 6:25 sunt la benzinarie. Nu sunt inca decis care va fiu varianta de intoarcere. Bran - Campulung Valea Oltului Pe TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat August 23, 2019 Share Postat August 23, 2019 TF in weekend ?!?! Inseamna ca esti curios sa vezi cati km de masini sunt inainte si dupa Balea. Cu parcatu', acolo, s-o gasi pentru o moto da' mai greu. Parerea mea este sa reconsideri traseul dar... este optiunea fiecaruia. Eu am fost pe TF in weekend, acu vreo 3 ani si mi-a ajuns. Frumos, minunat dar nu in week. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat August 23, 2019 Share Postat August 23, 2019 Acum 2 ore, PoliBuc a spus: TF in weekend ?!?! Inseamna ca esti curios sa vezi cati km de masini sunt inainte si dupa Balea. Cu parcatu', acolo, s-o gasi pentru o moto da' mai greu. Parerea mea este sa reconsideri traseul dar... este optiunea fiecaruia. Eu am fost pe TF in weekend, acu vreo 3 ani si mi-a ajuns. Frumos, minunat dar nu in week. Cam asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 23, 2019 Share Postat August 23, 2019 Foarte corect, de evitat in weekend chiar si pe 2 roti. A stat un amic o ora pe loc cu soarele in cap. Anbutriaj si in fata si in spate, o gramada de melteni parcheaza sau se opresc anapoda, exclus in weekend. Dar poste esti tu mai norocos ...scuze, ambuteiaj.Tastele “M” langa “N” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat August 24, 2019 Autor Share Postat August 24, 2019 Mai cititi si textul nu doar titlul. Nu am pus degeaba o ora de plecare atat de matinala. De la OMV pana la cetatea Poienari faci maxim 2 ore, iar de acolo pana sus de tot 1h15-1h30. La 9:30 cand am ajuns sus parcarea era 80% goala. Cand am plecat la 10 incepusera sa parcheze pe margine abia vreo 50 m, dar parcarea era 80% plina. De la intrarea in Cartisoara si pana in DN era ditamai cardul. Concluzie : pana in 10:00 - 10:30 e ok de facut TF chiar si in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate