RKDragos Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Probabil ca deschizatorul de coloana nu ar fi iesit asa in orb si daca ar fi frinat, s-ar fi ciocanit intre ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 (editat) 4 hours ago, einstein1984 said: ala care a virat stanga vedea bine din dreapta si un tir stationat pe stanga.... Nu era undeva o regula cu depasitul in intersectii? Era. Depășirea e interzisă in intersecții nedirijate. Deci nu se aplică. In schimb e interzisă unde nu ai vizibilitate. Ma rog, asta am mai zis si mai pe la începutul topicului.. Editat Octombrie 17, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 1 minute ago, einstein1984 said: colegul incompatabil inteleg ca si-a furat-o fix la fel ca protagonistul topicului asta. Eu nu am inteles deloc ce a facut al nostru. Ca ii cam lipsea coerenta la postarea initiala. Astept cu nerăbdare info suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 17, 2019 Share Postat Octombrie 17, 2019 Se vede discontinua fix o fracțiune de secundă inainte de impact. Nu cred ca mai avea unde sa fie continuă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate