Djenavar Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 Nu pot sa cred ca.i contrazici in persoana pe "experti" ai schimbat csiuciucurile dipa accident numsi sa nu le dai dreptate ma bucur ca sunteti bine, mentionez ca nu am trecuy pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smyleyx Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 Da da.Suntem in regula.Am avut totusi sansa si prezenta de spirit.Putin mai mare viteza si poate nu mai eram aici.Fiarele se fac astept dosarul de dauna de la City Insurance.Multumim inca odata celor care au trecut pe acolo si au oprit, si celorlalti..Sa ne vedem cu bine si sa ciocnim niste beri de bucurie ca suntem bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 Acum 9 ore, smyleyx a spus: Am cauciucuri dot 2017 Dunlop Sportmax La faza asta daca eram JAGI dadeam sign out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smyleyx Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 (editat) Bai..A fost vorba de o fractiune de secunda..cauciucurile nu puteau face diferenta..Nu stiu daca aveam cele mai scumpe gume, sau cele mai ietine/uzate daca ar fi schimbat cu ceva datele problemei.Acum lasand sarcasmul la o parte, si vazand multe pe drumurile astea, intr-adevar ca ajung si gumele sa faca diferenta..Dar nu era cazul in situatia data.PS..stie cineva vreun TL 1000 S la dezmembrat? Editat Octombrie 3, 2019 de smyleyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Acum 1 oră, smyleyx a spus: Bai..A fost vorba de o fractiune de secunda..cauciucurile nu puteau face diferenta..Nu stiu daca aveam cele mai scumpe gume, sau cele mai ietine/uzate daca ar fi schimbat cu ceva datele problemei.Acum lasand sarcasmul la o parte, si vazand multe pe drumurile astea, intr-adevar ca ajung si gumele sa faca diferenta..Dar nu era cazul in situatia data.PS..stie cineva vreun TL 1000 S la dezmembrat? Obraznica moto TL-ul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Acum 15 ore, smyleyx a spus: .stie cineva vreun TL 1000 S la dezmembrat? salut . ce piese iti trebuie ? erau 2 pe olx . de pe aia neagra de la Oradea am luat io ceva plastic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 4, 2019 Autor Share Postat Octombrie 4, 2019 Puteau fi si DOT 2020, in poza pusa de mine se vede clar ca spatele era slick pe banda de rulare, fata era deja patratita. Daca anvelopa fata avea aderenta normala, la cit de cald era in aer, si cit de curat era asfaltul, in cel mai rau caz se facea stopie. Am zis de la inceput, daca avea viteza, era la morga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smyleyx Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 La 04.10.2019 la 9:22, valitaz a spus: salut . ce piese iti trebuie ? erau 2 pe olx . de pe aia neagra de la Oradea am luat io ceva plastic . Carenele laterale, si farul.De restul am reusit sa fac rost.Din pacate din cele doua de pe OLX, doar una mai are carene..si alea nu-s originale.Sunt carene de SV, adaptate si facute cumva dintr-o bucata sa se potriveasca pe TL La 04.10.2019 la 15:29, JAGI a spus: Puteau fi si DOT 2020, in poza pusa de mine se vede clar ca spatele era slick pe banda de rulare, fata era deja patratita. Daca anvelopa fata avea aderenta normala, la cit de cald era in aer, si cit de curat era asfaltul, in cel mai rau caz se facea stopie. Am zis de la inceput, daca avea viteza, era la morga. Bro..Nu merg de ieri pe motor..si nici de alaltaieri.Stiu cand am gume bune, si cand nu.Poate daca te apropiai mai mult de mobra, si faceai poza de aproape, vedeai striatiile, si uzura gumei.Vezi poza mea, vezi poza pusa de colegul a doua seara dupa accident (moto a mai stat vreo 3 zile acolo).Ma simt nevoit sa repet ca nici o guma din lume nu salva accidentul.Sunt bune si esentiale gumele, dar in anumite cazuri nu mai fac diferenta.Vorbim de cauciucuri, nu de minuni!!!Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Octombrie 22, 2019 Share Postat Octombrie 22, 2019 Era un ringtone acum ceva vreme: "Stapane, fraierul insista"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate