Cristian Pîrvu Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Salut, caut o tobă stock pentru cbr300 sau ceva aftermarket care să nu sară de 80db și să nu dea gaură în portofel. În caz că știe cineva ceva... mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Ebay, Dezmembrari? Pt a ta nu exista silencer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Pîrvu Postat Septembrie 27, 2019 Autor Share Postat Septembrie 27, 2019 Acum 1 oră, LimpTA a spus: Ebay, Dezmembrari? Pt a ta nu exista silencer? Am luat-o cu Carbon GP de la Danmoto fara silencer. Am cumparat un fake Akra cu silencer inclus dar se aude la fel de tare si cu silencer. Nu stiu ce sa i fac sa reduc zgomotul, nu mi-a zis nimeni nimic, am trecut si rarul dar ma deranjeaza pe mine. E undeva la 88-90db din cate mi a zis o aplicatie dar nu stiu cat de accurate e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Dopuri ai incercat? Sunt 5 lei cele portocalii 3m. Eu le folosesc cand ies din oraș la drumuri mai lungi. Inteleg ca tu vrei ceva (legat de evacuare) eu vorbesc altceva (legat de db) .. Dar mi se pare o varianta mai simpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Pîrvu Postat Septembrie 27, 2019 Autor Share Postat Septembrie 27, 2019 1 oră în urmă, Cristian C. a spus: Dopuri ai incercat? Sunt 5 lei cele portocalii 3m. Eu le folosesc cand ies din oraș la drumuri mai lungi. Inteleg ca tu vrei ceva (legat de evacuare) eu vorbesc altceva (legat de db) .. Dar mi se pare o varianta mai simpla. De urechi? N am incercat dar poate in ultima instanta, as vrea sa rezolv de la sursa nu doar sa tratez simptomele. Cred ca o sa fac o prelungire homemade la silenceru de la fake Akra si il infasor cu vata minerala sau ceva, poate poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Dopuri de urechi, da. Faza nu e de ce evacuare zgomotoasă ai, ci de zgomotul vântului bonus pe lângă motorul care se aude si el cum se aude, care urca decibelii aia sus si supăra, de unde apar si dureri de cap uneori. Spun asta pentru drum mai lung, in oras oricum nu prea are relevanță. Dopurile sunt pentru sănătatea noastră, a motociclistilor, mai ales de când "moda" e cu burlanecat mai goale pentru majoritatea. Dacă ti a picat atât de tare pe evacuarea aia.. Nu pot decat sa ti urez spor in a o face cat de silentioasa consideri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Acum 29 minute, Cristian C. a spus: in oras oricum nu prea are relevanță Daca te referi la vant, asa e. Daca te referi la zgomotul de toba, e total gresit. Pe mine ma ia de cap dupa cateva minute fara dopuri toba aftermarket cu dbkiller. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Acum 6 minute, leopold a spus: Daca te referi la zgomotul de toba, e total gresit. M am gandit ca in oras (buc) daca nu mergi doar 1-2 in 8-10k ture n au ce dureri de cap sa se instaleze. :)) Sunt persoane si persoane, unele care vor să audă cat mai mult zgomot, altele care vor sunet de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Acum 19 minute, Cristian C. a spus: M am gandit ca in oras (buc) daca nu mergi doar 1-2 in 8-10k ture n au ce dureri de cap sa se instaleze. :)) Sunt persoane si persoane, unele care vor să audă cat mai mult zgomot, altele care vor sunet de scuter Am o mobra cu toba stock si una cu aftermarket. La relanti se aud la fel de tare, doar ca mai grav aftermarketul. La mers lejer in oras aia aftermarket ma face cu capul daca n-am dopuri. Nu vorbesc de mers in ture. Si-am casca buna., cu antifonare faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 5, 2019 Share Postat Octombrie 5, 2019 La 27.09.2019 la 0:15, Cristian Pîrvu a spus: Salut, caut o tobă stock pentru cbr300 sau ceva aftermarket care să nu sară de 80db și să nu dea gaură în portofel. În caz că știe cineva ceva... mulțumesc anticipat. Salut colegu! Dacă te ajuta cu ceva, am un mivv cu db killer inclus, 100eur, predare personala în București 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Pîrvu Postat Octombrie 5, 2019 Autor Share Postat Octombrie 5, 2019 Acum 2 ore, slg-motorcycles a spus: Salut colegu! Dacă te ajuta cu ceva, am un mivv cu db killer inclus, 100eur, predare personala în București 0721602721 Salut, nu mai e de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate