PzKpfW Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Este un traseu alternativ la DN1A între Ploiești și Văleni. Nu știu de ce nu-ți merge link-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Pt cei care nu il stiau, va recomand si varianta care ocoleste cu totul Valenii de Munte (unde de multe ori e haos in weekend...), prin Slanic > Teisani. Are si o mica bucata posibil nitel mai neplacuta pt vitezane dupa Slanic, pana la intrarea in Teisani (nu sunt gropi dar sunt placi de beton), dar peisajul zic eu ca o fac sa merite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 La 29.09.2019 la 22:42, paulynos a spus: Nu, am vb eu cu @ZaiR, avea impresia iar ca se pierduse de noi si tragea tare sa ne ajunga si noi eram in spate, el oricum nu vede nimic in oglinjile alea, o arde pe ecolocatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Acum 10 ore, misionaru a spus: Mi-am dat seama, Zaire. Am vazut ca nu dicleai traseul asa ca am zis sa "te trec strada" :)) Oricum eu merg mult mai incet noaptea, mai ales prin comune, asa ca a fost perfecta combinatia. Macar nu am ramas singur Diclesti mai bine, deci mergeai mult mai tare :))) Bine asa cu singuratatea, cand a facut Niko dreapta in padure, am stiut ca ma vor depasi toate animalele din padurea aceea. Doar ariciului i-as fi facut ceva prbl de viteza :)) cheers! Editat Octombrie 1, 2019 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate