danutu_m Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 As vrea sa fac o iesire sambata pe urmatorul traseu: Buc - Campina - Pietriceaua - Bertea - Lutu Rosu - Vf. Grohotis - Podul Musitii (valea Doftanei) - lacul Orjogoaia - creasta Baiului - Azuga. Pe final, daca mai e timp si energie, in loc de coborarea in Azuga, as face creasta Baiului spre sud, adica spre Secaria. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 (editat) Doritor as fi, dar nu stiu daca o sa si pot. A si as prefera Duminica, dar nu iti muta plimbarea pt mine, caci nu stiu sigur daca vin. Editat Octombrie 24, 2019 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 Pai nu stiu, scrie daca e pana pe maine seara daca poti veni pe duminica si ma gandesc daca o mut. Parca nici nu ma incata asa mult ideea de a pleca singur. Pana una alta, pun doua poze de la ultima iesire pe traseu, poate asa ii conving si pe altii sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Salut! Asi veni si eu daca mergeti. sambata sau duminica, cum va hotarati. Macar sa tina vremea cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 25, 2019 Autor Share Postat Octombrie 25, 2019 Vremea o sa fie ok. Probabil ceata dimineata la campie. Sâmbătă as vrea mai mult sa plec. Acum 4 ore, guy_ana a spus: Salut! Asi veni si eu daca mergeti. sambata sau duminica, cum va hotarati. Macar sa tina vremea cu noi! E ok pentru tine ora 8:30 la Petrom Miorița? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Ok, eu abia acum am vazut raspunsul, deci facem asa: ai PM cu numarul meu de telefon. Astept sa ma suni pana la 7, sa imi confirmi ca ai vazut raspunsul meu si atunci vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Octombrie 25, 2019 Autor Share Postat Octombrie 25, 2019 Bun, daca mai e careva interesat a ramas pentru maine ca si punct de intalnire Mcdonalds Otopeni, la ora 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate