wkndiaz Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Salut ca tot a venit sezonul rece, incerc cat mai multe schimbari pentru motocicleta.Caut niste idei de desing pentru masca fata. Ex: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 28, 2019 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2019 IJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 L.U.V esti mai rau ca babele alea care stau la coltul strazii seara de seara de le numesc astia "Camere de luat vederi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 28, 2019 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2019 Zici tu? Eu îl ajut să înțeleagă că o detaliere exactă a ceea ce cauta și mai ales pentru ce îl ajuta să primească exact raspunsurile așteptate. Se numește comunicare și da, nu mulți o stăpânesc. Pentru că una este să caute asa ceva pentru un IJ și alta pentru un ZZR. Ai prins ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Am observat ca esti peste tot in ultima vreme, la VFR, colo, colo ... Cu ce ai ajutat omu cand i-ai zis sec "IJ" ? Daca tii cont de poza pusa de el, mie imi lasa impresia ca e vorba de culori cand zice design, deci nu are neaparat importanta ce mobra e ... Ai prins ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 28, 2019 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2019 Am argumentat mai sus cu ce l-am ajutat, era simplu de înțeles. Dacă formula exact nu mai existau dubii și impresii. A doua, dacă ai observat tu că sunt peste tot pe forum, ți-a provocat vreo jenă chestia asta? Sau ar fi trebuit să te întreb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Vrei sa fiu sincer sau pastram discutia la nivel ierarhic? P.S. Exista un topic dedicat Yamaha YZF 750? Caut de cateva minute si nimic, iar functia "Cauta" merge ... ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 Acum 12 ore, wkndiaz a spus: Salut ca tot a venit sezonul rece, incerc cat mai multe schimbari pentru motocicleta.Caut niste idei de desing pentru masca fata. Ex: Vezi că erai tehnica unde puneai vopseaua intr.un lichid și scufundai obiectul acolo și ieșea un pattern destul de mișto. Revin daca îmi aduc aminte cum se cheama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 Hidrotransfer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 29, 2019 Admin Share Postat Noiembrie 29, 2019 Acum 13 ore, wkndiaz a spus: Caut niste idei de desing pentru masca fata. Îmi cer scuze, din postarea inițială înțelesesem ca vrei sa adaptezi o mască pe modelul tău, de aici și comentariul meu de mai sus în care întrebam despre ce model este vorba! Pe lângă hidrotransfer, mai este opțiunea de airbrush sau decorare cu un design făcut din rășină. Dacă ai cont pe fb caută-l pe nenea de mai jos, face opere de artă https://www.facebook.com/tank.tracked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wkndiaz Postat Noiembrie 29, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2019 Imi colantez singur Masca acasa cu COLANT, am nevoie doar de idei de DESIGN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate