bizpenet Postat Ianuarie 17, 2020 Share Postat Ianuarie 17, 2020 Am cumparat instalatia ACEASTA NOUA. Am facut asta pentru ca scuterul in cauza a ajuns la mine un cadru pe roti si 3 cutii cu piese, instalatia originala e taiata/adaugata/scurtata/lipita practic total inutila si fara urma de functionalitate. Din pacate, un domn "amabil" de la site-ul sus amintit mi-a spus sec sa o returnez daca nu-mi convine. Asta a fost singura lui solutie. Sigur e prevazuta pentru butoane bloc ce se fixeaza pe ghidon, am musai nevoie de fiecare pin. Oare poate cineva sa ma lumineze cu o schema a acestei instalatii? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 18, 2020 Admin Share Postat Ianuarie 18, 2020 Acum 13 ore, bizpenet a spus: Oare poate cineva sa ma lumineze cu o schema a acestei instalatii? Nu crezi ca cel care o vinde te-ar putea lamuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizpenet Postat Ianuarie 18, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2020 Cel care a vandut-o a zis (telefonic) sa ma descurc sau sa o returnez, pur si simplu A REFUZAT explicit sa imi ofere orice detaliu legat de produsul venit in cutia data de curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Ianuarie 18, 2020 Share Postat Ianuarie 18, 2020 la cablaje electrice nu cred ca exista producator care sa ofere si schema de conectare. am schema de la un scuter chinezesc de 125 cmc. sigur e aceeasi schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizpenet Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2020 Asta ar fi schema, totusi nu mi-e clar cu blocurile de comutatoare stanga si dreapta cum lucreaza (eu am butoane individuale). In alta ordine de idei sunt sincer ingrozit de cei 5-10 electricieni din service-uri cu care am vorbit. Am facut un desen cu mufele, mai mult: - daca alimentez prin firul negru firele alb respectiv albastru am far - daca alimentez prin firul negru firul violet am claxon - daca alimentez prin firul gri firele portocaliu respectiv albastru deschis am semnalizare stanga si dreapta - daca pun firul maro la masa (verde) atunci am pozitie - daca alimentez din firul nefru la cel rosu/galben am releu de start Totusi, cum fac cu firul galben care vine de la magnetou? Unde ar trebui conectat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizpenet Postat Ianuarie 30, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2020 (editat) Update schema electrica, firele de la mufele problema si conexiunile din singurul butor cu care nu ma descurc: Ce fire AR TREBUI sa vina la acest conector? MULTUMESC Editat Ianuarie 30, 2020 de bizpenet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate