gn77b Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 ba, ne ridem noi cite ne ridem da intr-o luna e groasa. VINE SFINTA PARASCHEVA cu alte cuvinte Dumnezeu o sa vrea ca tot cartieru' meu sa asculte (de buna voie sau nu) manele pina la 12 noaptea de la tiribombele instalate peste drum. there is no God! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 ia-ti concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 ba, ne ridem noi cite ne ridem da intr-o luna e groasa. VINE SFINTA PARASCHEVA cu alte cuvinte Dumnezeu o sa vrea ca tot cartieru' meu sa asculte (de buna voie sau nu) manele pina la 12 noaptea de la tiribombele instalate peste drum. there is no God! Eu iti sugerez sa te duci la coada de pupat moastele (de fapt sicriul) si sa mirosi lumea si sa faci o statistica. (daca te plictisesti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Eu iti sugerez sa te duci la coada de pupat moastele (de fapt sicriul) si sa mirosi lumea si sa faci o statistica. (daca te plictisesti)ranchiuna e boala naspa, Belbody. credeam c-am dat-o la pace. cel putin eu am dat-o. cu toate (si sper ca-ti amintesti) am zis negru pe alb ca ramin la anumite pareri. ce-am scris pe topicul de RM a fost la obiect si adevarul adevarat, so help me... God chiar te-am suparat atit de tare ca ti-am zis ca un om care e plecat din RO de mai mult timp decit tine si care a stat prin tari destul de diferite nu are conceptii identice cu tine si ca nu exista nici o "viziune standard" a romanului stabilit in afara? eu iti propun sa nu te mai porti reactiv. http://en.wikipedia.org/wiki/Reactivity_(psychology) Editat Septembrie 13, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Ateismul este ignoranta. De ce? Pt. ca ateii, aproape fara exceptie, habar nu au despre teismul pe care il neaga. Subiect incheiat, din punctul meu de vedere. Editat Septembrie 14, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Ateismul este ignoranta. De ce? Pt. ca ateii, aproape fara exceptie, habar nu au despre teismul pe care il neaga. Subiect incheiat, din punctul meu de vedere. Adică trebuie să citesc tot Coranul ca sa mă pot declara ateu faţă de musulmani? Apoi studiez Biblia ca sa pot fi ateu creştin? Cred că eşti donator de creier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Adică trebuie să citesc tot Coranul ca sa mă pot declara ateu faţă de musulmani? Apoi studiez Biblia ca sa pot fi ateu creştin? Cred că eşti donator de creier. Si sa urmaresti intreaga serie The Smurfs, ca sa ma combati pe mine cand spun ca sunt reali dar dincolo de simturile muritorilor de rand si indetectabili prin metodele stiintifice actuale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 ranchiuna e boala naspa, Belbody. credeam c-am dat-o la pace. cel putin eu am dat-o. cu toate (si sper ca-ti amintesti) am zis negru pe alb ca ramin la anumite pareri. ce-am scris pe topicul de RM a fost la obiect si adevarul adevarat, so help me... God chiar te-am suparat atit de tare ca ti-am zis ca un om care e plecat din RO de mai mult timp decit tine si care a stat prin tari destul de diferite nu are conceptii identice cu tine si ca nu exista nici o "viziune standard" a romanului stabilit in afara? eu iti propun sa nu te mai porti reactiv. http://en.wikipedia.org/wiki/Reactivity_(psychology) Nici tu nu stii de gluma, sa moara veta. Nu-s ranchiunos deloc. Ateismul este ignoranta. De ce? Pt. ca ateii, aproape fara exceptie, habar nu au despre teismul pe care il neaga. Subiect incheiat, din punctul meu de vedere. Sunt si popi atei, sau credinciosi care au devenit atei. Cum adica nu stiu ce neaga? Pai un credincios in mos craciun vine si-mi explica cum ca Mos Craciun exista, si eu ii zic ca nu. Ce-ar trebui sa fac mai mult de atat? Nu exista nici o dovada pe care trebuie sa o combata un ateu, e pur si simplu un joc de combatere a unor afirmatii nedovedite. Exista Satana! Dovedeste! Pai n-am cum. Bine, atunci nu te cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Adică trebuie să citesc tot Coranul ca sa mă pot declara ateu faţă de musulmani? Apoi studiez Biblia ca sa pot fi ateu creştin? Cred că eşti donator de creier. Exact asa trebuie sa faci. Altfel de unde sa stii ce combati? QED. Sunt si popi atei, sau credinciosi care au devenit atei. Cum adica nu stiu ce neaga? Pai un credincios in mos craciun vine si-mi explica cum ca Mos Craciun exista, si eu ii zic ca nu. Ce-ar trebui sa fac mai mult de atat? Nu exista nici o dovada pe care trebuie sa o combata un ateu, e pur si simplu un joc de combatere a unor afirmatii nedovedite. Exista Satana! Dovedeste! Pai n-am cum. Bine, atunci nu te cred. A confunda metafizicul si transcendenta cu misticismul si superstitiile, este ceea ce fac ateii si ceea ce ma face pe mine sa-i consider niste ignoranti. Mai multa eruditie pluridisciplinara n-ar strica. La fel si lectura scrierilor negate cu atata vehementa. Ateii de aici, de pe forum, nici macar cultura generala nu au, asa ca nu putem cere prea mute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Exact asa trebuie sa faci. Altfel de unde sa stii ce combati? QED. Quickly Ends Dandruff. Bine de stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Quickly Ends Dandruff. Bine de stiut. Noroc c-ai dat pe la forum, astazi. Nu-i asa? Caterinca iesftina, sau atac la persoana (cu vulgaritatile adiacente), cand ateul forumist ramane fara argumente. Bravo! Raspunsul meu intrebarii din titlul acestui topic "de ce sunt ateu?": esti ateu pt. ca-i mai simplu sa negi ceva, decat sa stii ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Exact asa trebuie sa faci. Altfel de unde sa stii ce combati? QED. A confunda metafizicul si transcendenta cu misticismul si superstitiile, este ceea ce fac ateii si ceea ce ma face pe mine sa-i consider niste ignoranti. Mai multa eruditie pluridisciplinara n-ar strica. La fel si lectura scrierilor negate cu atata vehementa. Ateii de aici, de pe forum, nici macar cultura generala nu au, asa ca nu putem cere prea mute. Da-mi o definitie pt metafizic si transcendenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Până la Isaac Newton toată lumea era convinsă că merele cad din copac pentru că "aşa vrea Dumnezeu". http://demotivare.com/posters/2486/daca-esti-prea-prost-sa-intelegi-stiinta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Da-mi o definitie pt metafizic si transcendenta. Citeste-l pe Julius Evola. Până la Isaac Newton toată lumea era convinsă că merele cad din copac pentru că "aşa vrea Dumnezeu". http://demotivare.com/posters/2486/daca-esti-prea-prost-sa-intelegi-stiinta.html Si de atunci se intreaba care-i originea gravitatiei si de ce-i gravitatia exact cum e si nu-i altfel. La fel cam cu tot universul cunoscut: de unde, de ce si cum? De ce exact asa si nu altfel? Pana la raspunsul cel adevarat mai e multa treaba. Sa nu ne oprim din drum, zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Ei (cuvant urat), fa-mi un rezumat. Zi pe scurt ce inseamna una si alta, iti dai seama ca nu ma apuc acum sa citesc ce-ai zis tu. Considera ca n-am auzit niciodata termenii, explica-mi ce inseamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Ei (cuvant urat), fa-mi un rezumat. Zi pe scurt ce inseamna una si alta, iti dai seama ca nu ma apuc acum sa citesc ce-ai zis tu. Considera ca n-am auzit niciodata termenii, explica-mi ce inseamna. Ma stii: nu fac din astea. Munceste si tu. Nu astepta sa-ti faca altul treaba. Ce-i? Te sperie sa citesti mult? Editat Septembrie 14, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 N-am timp. Eu includ metafizicul si transcendenta tot la misticismsi superstitii, esti multumit? Sunt aceleasi lucruri puse intr-o forma mai evoluata de niste filozofi. Si eu daca stau si ma screm 10ani si filozofez asupra vietii si mortii o sa vin cu aceleasi tampenii - dar macar nu cred ca o sa am pretentia sa creada cineva ce-am zis eu. Precum nici filozofii care au abordat anumite teorii n-au avut pretentia ca detin adevarul absolut. Eu personal consider filozofia o mare tampenie, daca imi este permis sa-mi exprim punctul de vedere. E o invartire in jurul cozii fara margini, nu pleaca de nicaieri si nu ajunge nicaieri. (pff, na c-am filozofat si eu un pic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Eu personal consider filozofia o mare tampenie, daca imi este permis sa-mi exprim punctul de vedere. E o invartire in jurul cozii fara margini, nu pleaca de nicaieri si nu ajunge nicaieri. (pff, na c-am filozofat si eu un pic) Daca (metaforic... sau biblic ) ai putea dupa ce ai sa mori sa tii in maini certificatul tau de nastere si ala de deces si sa le privesti... ai intelege ca intodeauna te-ai priceput la filosofie... doar ca nu ai stiut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Penetru, on 14 Sept 2013 - 10:09, said: Adică trebuie să citesc tot Coranul ca sa mă pot declara ateu faţă de musulmani? Apoi studiez Biblia ca sa pot fi ateu creştin? Cred că eşti donator de creier. Exact asa trebuie sa faci. Altfel de unde sa stii ce combati? QED. Ba tu esti ilegal de prostovan. Deci tu pretinzi ca poti fi ateu NUMAI dupa ce esti la curent cu absolut toate mitologiile. Pentru ca tot ce i-a basit creierul unuia pe vreo iarba e treaba mea. Pentru ca exista vreun om pe lumea asta care ar putea afla toate religiile, sectele, cultele apoi citi toate cartile SF, fantasy, si chiar de beletristica! Numai eu cind eram plod cred ca am inventat vreo 2-3 mitologii d-astea inainte de a adormi, ar trebui sa le stii si pe alea... esti ateu pt. ca-i mai simplu sa negi ceva, decat sa stii ceva. Da da da, pentru ca orice inventie e "cunoastere". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) N-am timp. Eu includ metafizicul si transcendenta tot la misticismsi superstitii, esti multumit? Sunt aceleasi lucruri puse intr-o forma mai evoluata de niste filozofi. Si eu daca stau si ma screm 10ani si filozofez asupra vietii si mortii o sa vin cu aceleasi tampenii - dar macar nu cred ca o sa am pretentia sa creada cineva ce-am zis eu. Precum nici filozofii care au abordat anumite teorii n-au avut pretentia ca detin adevarul absolut. Eu personal consider filozofia o mare tampenie, daca imi este permis sa-mi exprim punctul de vedere. E o invartire in jurul cozii fara margini, nu pleaca de nicaieri si nu ajunge nicaieri. (pff, na c-am filozofat si eu un pic) Nu ai timp sa te informezi? Interesant. Omul neinformat cum se numeste? Habarnist? Pai din cauza neinformarii faci confuziile pe care le faci. Ce rost poate avea discutia cu cineva absolut neinformat vis-a-vis de subiect? Iti spun eu: nici un rost. Tu habar n-ai ce-i filosofia. Nu mai folosi termenul aiurea. Ba tu esti ilegal de prostovan. Deci tu pretinzi ca poti fi ateu NUMAI dupa ce esti la curent cu absolut toate mitologiile. Pentru ca tot ce i-a basit creierul unuia pe vreo iarba e treaba mea. Pentru ca exista vreun om pe lumea asta care ar putea afla toate religiile, sectele, cultele apoi citi toate cartile SF, fantasy, si chiar de beletristica! Numai eu cind eram plod cred ca am inventat vreo 2-3 mitologii d-astea inainte de a adormi, ar trebui sa le stii si pe alea... Tu inca n-ai observat ca poti fi ateu fara sa stii chiar nimic? Da da da, pentru ca orice inventie e "cunoastere". Pana si gaina oarba mai nimereste cate un graunte: aici ai dreptate. Orice inventie e CUNOASTERE. Bravo! Julius Evola Hahahahahaha.... sincer, hahahahahahah... dupa chipul si asemanarea lor: un zevzec fara mari pregatiri, influientat pana la lacrimi de Nitzsche, invaluie intreaga sa necunostinta (teren vast) intr-o abureala ezoteric - elitista, incercand sa imbrace un fascism fricos si las in haine putin mai umane si mai acceptabile social (cu greu). Un frecatel pe care daca nu l-ati citit (impreuna cu restul omenirii) nu ati pierdut nimic. Ba am putea spune ati castigat lipsa unor nervi seriosi si a strigatelor " cine pulaa mea l-o publicat si pe imbecilu' asta si dece????" Stiu ca nu te consideri un ignorant mahalagiu, ci un inteligent peste medie, daca nu chiar ai mult. "N-ai pierdut nimic, daca n-ai citit". Eu as zice ca ai pierdut multe. Va spune Guzganu' ca n-are rost sa cititi ceva, pt. ca stie el, fara sa fi citit, ca ceea ce el n-a citit niciodata e de rahat. Cata prostie poate incape intr-o asemenea afirmatie! E uluitor. Editat Septembrie 15, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) Walhaz, daca eu ma scol intr-o dimineata si vad un bolovan in curte si il denumesc "corstoc, mogaloi, gogogen si cirostop" apoi scriu o carte despre influenta mistica pe care o are acest "mogaloi" cunoscut ca si corstoc, gogogen si cirostop o are asupra vietii mele si apoi peste 200 de ani copiii mei o sa te intrebe care e diferenta intre "cirostoc" si "mogaloi" si tu n-o sa stii o sa se cheme ca esti un HABARNIST neinformat si lenes. Editat Septembrie 15, 2013 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) Walhaz, daca eu ma scol intr-o dimineata si vad un bolovan in curte si il denumesc "corstoc, mogaloi, gogogen si cirostop" apoi scriu o carte despre influenta mistica pe care o are acest "mogaloi" cunoscut ca si corstoc, gogogen si cirostop o are asupra vietii mele si apoi peste 200 de ani copiii mei o sa te intrebe care e diferenta intre "cirostoc" si "mogaloi" si tu n-o sa stii o sa se cheme ca esti un HABARNIST neinformat si lenes. Daca e un subiect de interes, pe care mai si discut, am sa ma informez inainte de a discuta, daca informatiile-mi sunt puse la indemana. Daca tu tii informatiile doar pt. tine, atunci nu pot decat sa te intreb de ele, in cazul in care ma intereseaza subiectul suficient de mult, incat sa vreau sa-l inteleg si sa-l discut. Daca ma doare la shtoi de subiect, n-o sa ma informez si nici n-o sa discut. Banuiesc ca nu te multumeste raspunsul, pt ca n-ai reusit sa ma prinzi in off side. Bafta. Editat Septembrie 15, 2013 de Walhaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Pai mogaloiul gogogen are la fel de mult de-a face cu metafizca ca orice religie. Cum sa nu ai habar de gorgogeneza si transcorstocitism? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 E-un habarnist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Voi sa va simtiti bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate