Vizitator Kosh Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 De unde, ca nici p'aia n-a citit-o!... Probabil 'i-au citit-o' altii in locul lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Ma, si pe asta am mai zis-o si o repet. Eu cred ca astia-s oameni care au o nevoie viscerala de "mister". Observati-i, au tendinta sa creada in conspiratii, extraterestri, fantome, pietre Shakti. In general, au tendinta de a crede in mod gratuit, inainte de a li se prezenta vreo dovada. Si lucurile in care aleg sa creada sint cele care prezinta potential mare de asociere cu ocultul, misterul. Personal cred ca intre un om care pune "pietre incarcate cu energie pozitiva" pe motorul de la masina ca sa-i scada consumul si astia exista doar diferente superficiale. De ce-s asa? Parerea mea e ca-i vorba de o combinatie nefericita intre un anumit tip de personalitate si factori formativi. Editat Iunie 26, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Daca nu ma insel s-a si facut un studiu pe tema asta... Imi amintesc vag o concluzie care mi s-a inradacinat adanc in minte: produsele minune au mare cautare in crezatorii de minuni! Persoanele care sunt indragostiti de insasi ideea de credinta, putin conteaza tinta acesteia! Si ne intoarcem iar la credinta, care este nimic altceva decat un viciu, nicidecum o virtute! Prin natura activitatii cu care ma ocup, profesional sunt obligat sa particip la diverse intalniri de networking, intalniri cu 'mediul de afaceri' din romania!Nu ai idee cati vanzatori de iluzii exista pe piata, mai ales in zona produselor naturiste... Nu stiu cum dreaq au aflat unii ca sunt bolnav de diabet si au tot incercat sa ma convinga cum ca produsele lor sunt adevarate minuni, cum, cica s-au vindecat de diabet si alte astfel de aberatii... De accea nu ma intereseaza argumentul maselor... faptul ca 2000 de oameni, presupunem ca s-ar fi vindecat (ipotetic aici caci nu-mi pot demonstra ca fix acele produse au produs presupusa vindecare), este o picatura de apa in oceanul bolnavilor de diabet, diabet care este boala secolului curent (a depasit atat SIDA cat si cancerul cumulate impreuna)... Sa nu mai vorbim de ceea ce-mi cer: eu sa incerc pe viata mea si pe timpul meu, produse obscure care, culmea sunt atat de bune si magnifice incat nu se pot comercializa decat pe sub mana, adica via MLM!! Cine descopera tratamentul care vindeca diabetul, cel mai probabil va castiga Premiul Nobel atat ptr sanatate cat si pentru chimie, biologie, sau genetica ... E dat dreaq rau de tot diabetul... si 'astia' vin cu un tupeu si-o nonsalanta jugnitoare cu afirmatii si promisiuni desarte! Mai nou, exista argumentul conspiratiei, care spune ca medicina main stream nu permite aceste suplimente pe piata tocmai pentru ca, fiind aceste bune, ar baga in faliment farmaciile si medicina conventionala... Dar, deja am deviat de la subiect... Editat Iunie 26, 2014 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Am citit balivernele astea ateiste pe mai toate site-urile dedicate voua, reluate aici aproape cuvant cu cuvant, exact asa cum le-ai expus si tu. Nu spui nimic nou. Si, daca vrei, Batman, Superman si compania, poate fi dovedit ca nu exista. O sa spun la Holywood ca am un prieten mai pr... credul si am nevoie de confirmarea lor ca astea sunt doar simple personaje de film. Apoi vin cu un psihiatru sa-ti explice el ca nu este niciun cocor mare si invizibil pe Casa Poporului. » Post actualizat in 25 Jun 2014 21:44 Ce p..a (poate "pana") mea sa mai vorbesc eu cu o persoana care considera niste mutatii, niste defecte genetice, ca fiind dovada vie a evolutiei? Daca Batman, Superman si compania nu exista si poti dovedi asta (cum? faptul ca nu i-ai intalnit tu nu inseamna ca nu exista), iar cocorul de pe Casa Poporului e treaba de psihiatru atunci zeul tau inchipuit cum naiba de exista? Care e proba directa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Daca nu ma insel s-a si facut un studiu pe tema asta... Imi amintesc vag o concluzie care mi s-a inradacinat adanc in minte: produsele minune au mare cautare in crezatorii de minuni! Persoanele care sunt indragostiti de insasi ideea de credinta, putin conteaza tinta acesteia! Si ne intoarcem iar la credinta, care este nimic altceva decat un viciu, nicidecum o virtute! De ce nu ma mir. Clientii STAS de Colonhelp. Daca indraznesti sa-i zici ca-i quackery (cu toate ca tu ai date care sustin asta), o sa intimpini o rezistenta similara cu cea a unui zid de beton armat, dar care nu e sustinuta de nimic palpabil. Nevoia de a crede orbeste exista si astepta sa fie activata. Cind a vazut prima data reclama la medicamentul miraculos nu a fost nimic altceva decit apasarea unui buton care a activat un aparat deja existent. Aparat inarmat cu arme de neinvins, sub forma cliseelor standard "dar si ateismul e tot o credinta", "si oamenii de stiinta sint credinciosi fara s-o stie" samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Mai tii minte dileala cu minunea Omega 3?? Dileala continua si azi, desi a fost demonstrat stiintific ca Omega 3 este placebo, de fapt si mai exact, presupusele beneficii atribuite Omega 3 de vanzatorii acesteia, sunt vorbe in vant, incapsulate in termeni mareti, spectacol pentru mintile credule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Mai tii minte dileala cu minunea Omega 3?? Dileala continua si azi, desi a fost demonstrat stiintific ca Omega 3 este placebo, de fapt si mai exact, presupusele beneficii atribuite Omega 3 de vanzatorii acesteia, sunt vorbe in vant, incapsulate in termeni mareti, spectacol pentru mintile credule! Eu pariez ca toate reclamele la "produse sanatoase" sint minciuni ordinare. Minciuni care cresc foarte bine pe terenul fertil creat de isteria cu E-urile. Studiati cum decurg in general discutiile despre "medicina alternativa". Ok, sa zicem ca functioneaza, doar ca nu exista inca o teorie care sa explice homeopatia & co. No problem. Dar, zic eu, daca sustii ca merge, ar trebui sa nu ai nici o problema in a te supune practicilor medicale standard, cu grupuri de control, alea-alea. Daca sustii ca homeopatia merge, inseamna ca dintr-un grup de 'n' oameni tratati homeopat vor se vor vindeca mai multi decit intr-un grup de 'n' ne-tratati. Logic? Pt. orice om sanatos psihic ar trebui sa fie logic. Ei bine, se pare ca logica se termina aici. E convins ca merge (fapt sec, alb sau negru), dar cumva acest fapt nu poate fi probat cind il testezi concret. O fi vreo energie vanitoasa, care se autodezactiveaza cind e supusa la test. Ce, niste amariti de cercetatori s-o puna pe dumneaei, Doamna Energie, la incercare? Interesant e ce se intimpla cind le spui lucrurile astea. Mai precis, talentul nativ si energia investite in gimnastica mintala care pe care incep s-o faca. Editat Iunie 26, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Sa vezi scandalul cu colon help. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Stau si ma gandesc, cum Mama Evolutiei a reusit prima celula aparuta absolut prin Intamplare, sa supravietuiasca intr-un mediu atat de ostil ca cel de acum aproape 3,8 miliarde de ani. Este aproape o certitudine ca, in acea perioada, Pamantul era inca un loc extrem de violent, cu o stralucire foarte slaba a Soarelui si cu foarte, foarte putin oxigen, pentru ca nu existau inca plantele, totusi cu o activitate seismica extrema, cu vulcani care eliminau in atmosefara tot felul de chestii toxice, cantitatile de „otravuri” fiind importante. Adica, in niste conditii deloc propice vietii, a aparut, fara niciun motiv si absolut intamplator, inr-o asa numita Supa Primordiala, o structura extrem, extrem de complexa, numita ADN. Si in ADN-ul asta s-a intamplat sa se gaseasca, fara niciun motiv si pur intamplator, schema necesara aparitiei unui bizon, unei balene sau unui om, ca sa nu mai vorbim de faptul ca era destul de viabil incat sa codifice proteine cu functie imunitara, hormonala, etc. Ca sa vezi cat de buna era Zeama aia Primordiala, ca aproape imi vine sa ma balacesc in fiecare balta statuta. Ba, mai mult, pe langa ADN-ul asta, s-a gasit sa apara, total intamplator, prin Supica si o cantitate suficienta si diversa (vreo 22 de tipuri) de aminoacizi, atat de necesari formarii celulei. Si celula asta, complexa, vie, probabil de plictiseala, a inceput sa se multiplice, rezistand eroic agentilor fizici si chimici. Ea a inceput sa adauge secvente de ADN, care la randul lor au beneficiat numai de gene sanatoase, ca doar Supa Primordiala si atmosfera Pamantului din acea perioada erau ca mersul la o Statiune de Tratament. Si uite asa, beneficiind numai de gene sanatoase, dupa sute de milioane de ani, chestia aia, celulele alea, hotarasc sa se transforme in stramosul tesuturilor, iar dupa alte sute de milioane de ani, stramosul tesuturilor, fara niciun rationament, decide ca ar fi mai bine sa se diversifice, fiecare cu treaba si functia lui, astfel aparand primul organism viu. Apoi, din nou fara niciun motiv, acest organism a simtit nevoia sa evolueze, adaugand noi si noi tesuturi, aparand astfel primul amfibian. Dupa alte sute de milioane de ani, amfibianul asta, plictisit de Zeama, si-a zis el ca trebuie sa iasa la o tura pe uscat. Astfel, unii de-ai lui au ramas sa populeze apele, ca n-au avut chef sa se adapteze si sa evolueze, iar el a luat-o de nebun sa cutreiere pamantul. Si iata cum a ajuns amfibianul nostru sa evolueze in tot ceea ce inseamna regnul animal. Colonhelp, Omega3, tot felul de discutii, dar eu tot nu am inteles de unde provine informatia asta din ADN. » Post actualizat in 26 Jun 2014 18:28 Hai sa depasim faza cu simplii replicatori moleculari, pentru ca nu faci decat sa eviti raspunsul. Eu am inceput cu ADN-ul, pentru ca aici am vrut sa ajung: De unde provine informatia din ADN, care face sa apara o furnica, un cal, o piz.a buna? Inca nu am vazut un raspuns la intrebarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Uita-te in Geneza! Ai acolo raspunsul! HD hai raspunde la intrebarea topicului! De ce esti Ateu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Uita-te in Geneza! Ai acolo raspunsul! HD hai raspunde la intrebarea topicului! De ce esti Ateu? Aha... Ok. Urmatorul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Colonhelp, Omega3, tot felul de discutii, dar eu tot nu am inteles de unde provine informatia asta din ADN. » Post actualizat in 26 Jun 2014 18:28 Inca nu am vazut un raspuns la intrebarea asta. Poate nu o sa primesti, poate nu conteaza. ADN-ul nu e o proba pentru o divinitate doar pentru ca nu stii tu de unde provine, e doar o proba ca nu stii unele lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 HD, inainte de a pune intrebari, nu crezi ca s-ar cuveni sa raspunzi si la intrebarile adresate pana acum? Adica, 'treaba asta' are doua sensuri: voi intrebati, noi raspundem si invers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Cred ca singurul mod prin care cineva poate sa aiba un schimb de idei cu tine e sa se prefaca ca-ti face jocul, si in pasi mici sa te indrepte, fara sa-ti dai seama, inspre constatarea ca ti-ai sapat cu fiecare replica o groapa din care nu mai poti sa iesi. Dar probabil nici atunci n-ar merge, pt. ca probabil ai incepe sa zbieri ceva fara sens despre felul cum "ateii" isi sapa singuri gropi din care nu mai pot iesi Cred ca-ti dai seama ca nu exista vreun om care sa aiba rabdarea sa faca acest experiment cu tine Editat Iunie 26, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 HD are dreptate cand spune ca exista ceva care guverneaza totul.... Se numeste Evolutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Poate nu o sa primesti, poate nu conteaza. ADN-ul nu e o proba pentru o divinitate doar pentru ca nu stii tu de unde provine, e doar o proba ca nu stii unele lucruri. Da, da... Urmatorul! » Post actualizat in 26 Jun 2014 19:42 HD, inainte de a pune intrebari, nu crezi ca s-ar cuveni sa raspunzi si la intrebarile adresate pana acum? Adica, 'treaba asta' are doua sensuri: voi intrebati, noi raspundem si invers... Urmatorul! » Post actualizat in 26 Jun 2014 19:43 Cred ca singurul mod prin care cineva poate sa aiba un schimb de idei cu tine e sa se prefaca ca-ti face jocul, si in pasi mici sa te indrepte, fara sa-ti dai seama, inspre constatarea ca ti-ai sapat cu fiecare replica o groapa din care nu mai poti sa iesi. Dar probabil nici atunci n-ar merge, pt. ca probabil ai incepe sa zbieri ceva fara sens despre felul cum "ateii" isi sapa singuri gropi din care nu mai pot iesi Cred ca-ti dai seama ca nu exista vreun om care sa aiba rabdarea sa faca acest experiment cu tine O, da... Urmatorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Cred ca ai ajuns in perioada de gratie pe topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 O, da... Urmatorul! Hai sa-ti zic o varianta mai buna decit jocul asta infantil: nu-l mai fa Sau nici nu mai intra pe topicul asta, cred ca toata lumea e saturata. Nu e ca si cum ti-ai face vreun bine, ajungi mai lolcow decit esti, ceea ce e o mare performanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Da, da... Urmatorul! » Post actualizat in 26 Jun 2014 19:42 Urmatorul! » Post actualizat in 26 Jun 2014 19:43 O, da... Urmatorul! Cred ca ai gresit si te-a luat valul pe 'dinainte'! Ce-ai vrut sa spui este: 'o da urmatorul, therefor dzeu exista!' Personal, nu mai am rabdare cu tine, enough is enough! Go read a book or something... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Personal, nu mai am rabdare cu tine, enough is enough! Pai nu te tine nimeni pe Topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 HD nu ai inteles! LUMEA nu te mai suporta pe TINE! Am vrea sa dispari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 HD nu ai inteles! LUMEA nu te mai suporta pe TINE! Am vrea sa dispari ! Mie-mi spui ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 HD nu ai inteles! LUMEA nu te mai suporta pe TINE! Am vrea sa dispari ! n-ai idee ce plictisitor e pe aici fara un pupator de moaste sa tina topicul sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 HD, daca exista God ala din Biblie, te-ai pus rau si cu el si cu Scaraotzchi. Macar noi il avem pe Uciga-l de partea noastra, tu pe cine ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Adica nu stiu cum isi pot desfasura existenta de zi cu zi, calculind restul la alimentara, conducind masina, interactionind cu lumea, si totusi simultan sa pastreze asa niste idei in cap. Ha,ha, exact asa ma gadesc si eu.Cum pot astia sa existe, cum nu uita sa repire? Cum pot sa faca orice? Am vazut intamplator la Cronica Carcotasilor un interviu la tara. Ii intreba pe aia daca au votat la europarlamentare si daca era si Udrea pe buletinele de vot. Toti au spus foarte convinsi ca bineteles ca era si ea. Udrea nu a participat la europarlamentare, dar cum sa para ei mai prosti, sa nu stie ca nu a candidat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate