Vizitator 9fingers Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Colonhelp, Omega3, tot felul de discutii, dar eu tot nu am inteles de unde provine informatia asta din ADN. Inca nu am vazut un raspuns la intrebarea asta. Dupa ce primesti raspunsuri punctuale pe care nici nu le bagi in seama, continui sa te autocitezi cu aceleasi intrebari ... Si prostie si ignoranta si rea vointa, ce fel de D-zeu crezi ca te-ar mai dori? Numai unul care nu exista decat in mintea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 (editat) Bun! Vad ca nu aveti un raspuns si doar bateti campii. Editat Iunie 27, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 de la extraterestrii. au un aparat dala gen imprimanta matriceala, doar ca la noi pe planeta, ribonul ala s-a rasucit un pic. am auzit ca in alte galaxi sunt mai drepte. pielea mea, nici astia nu-s perfecti. sau poate asa au vrut sa iasa. intentionam sa fac o caterinca, dar cu cat stau sa ma gandesc, e posibil ca raspunsul meu sa fie mai aproape de adevar decat minunile tale dumnezeiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 (editat) Dace parte dintr-un documentar Through the Wormhole, narat de Morgan Freeman! N-ati face rau daca v-ati uita la toata seria... nota 9.0 pe imdb cred ca spune suficient de multe... Offtopic, dar daca suntem la capitolul recomandari -> Cosmos, a SpaceTime Odyssey , cu Neil de Grasse. E o serie mai veche reluata si adusa la zi, si chiar merita urmarita. Editat Iunie 27, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 minunile tale dumnezeiesti. Cine vorbeste pe aici despre minuni dumnezeiesti? La inceput, am crezut doar ca nu sunteti capabili sa extrageti ideile principale dintr-un text. Acum, incep sa cred ca unii nici macar nu stiu sa citeasca, cu atat mai putin sa poarte o discutie pe tema asta deloc usoara a existentei sau nonexistentei unui Dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Bai, omule... Hai sa depasim faza cu simplii replicatori moleculari, pentru ca nu faci decat sa eviti raspunsul. Eu am inceput cu ADN-ul, pentru ca aici am vrut sa ajung: De unde provine informatia din ADN, care face sa apara o furnica, un cal, o piz.a buna? Ai intrebat de originea vietii. Nu banuiam ca nu stii ce e aia viata si tu de fapt vrei sa stii doar cum a evoluat viata de la forma monocelulara la animale. E vorba doar de evolutie biologica. Informatia "provine" din competitie in interiorul aceleiasi specii si intre specii diferite. Orice mutatie care tinde sa creasca sansele de supravietuire si reproducere va fi transmisa in mai multe exemplare generatiei urmatoare. Orice mutatie care tinde sa scada sansele de supravietuire si reproducere nu va ajunge sa fie transmisa mai departe ori va fi transmisa in mai putine exemplare. De aici rezulta o propagare in cascada, intr-o populatie, a mutatiilor avantajoase. Adica acumularea de informatie cu valoare adaptativa. Colonhelp, Omega3, tot felul de discutii, dar eu tot nu am inteles de unde provine informatia asta din ADN. » Post actualizat in 26 Jun 2014 18:28 Inca nu am vazut un raspuns la intrebarea asta. Bun! Vad ca nu aveti un raspuns si doar bateti campii. Stiu ca tu poti sa intelegi doar un raspuns cu omuleti gri sau zeitati din benzile desenate, care vin si adauga informatia in bule explicative. Cum altfel sa-ti explici tu originea vietii decat prin alta forma inteligenta de viata care o creaza. La fel ca D-zeu care este in sine un univers si mai problematic decat acesta, creaza universul nostru. Numai non-sensul poate satisface prostia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Cine vorbeste pe aici despre minuni dumnezeiesti? La inceput, am crezut doar ca nu sunteti capabili sa extrageti ideile principale dintr-un text. Acum, incep sa cred ca unii nici macar nu stiu sa citeasca, cu atat mai putin sa poarte o discutie pe tema asta deloc usoara a existentei sau nonexistentei unui Dumnezeu. avand in vedere rapsunsurile tale de pe ultimile doua pagini, tu crezi ca nu am altceva mai bun de facut decat sa citesc 500+ pagini sa stau sa ma balacaresc cu voi? sa ce? sa te conving pe tine sau pe altul de ce cred eu? eu am trecut de faza cu "ba pa ma-tii" dar sunteti amuzanti si mai intru din cand in cand si pe aici. PS - cele doua documentare mentionate mai sus sunt de nota 10. raspund la multe intrebari. cred ca si la aia cu adn-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 (editat) 'ai te capu' meu: Nu pare a exista o limita a prostiei umane... Editat Iunie 27, 2014 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Dacă Dumnezeu nu există şi eu cred atunci nu am pierdut nimic,dar dacă Dumnezeu exista şi eu nu cred atun ci am pierdut totul...Nu e mai bine că să-L căutăm pe Dumnezeu în toată viaţa asta a noastra agitată??De ce să negi ceva care nu cunoşti??Este oare mîndria noastră prostească care nu ne lasă să ne "înjosim"mergînd la biserica măcar o dată în viaţa asta scurtă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Dacă Dumnezeu nu există şi eu cred atunci nu am pierdut nimic,dar dacă Dumnezeu exista şi eu nu cred atun ci am pierdut totul...Nu e mai bine că să-L căutăm pe Dumnezeu în toată viaţa asta a noastra agitată??De ce să negi ceva care nu cunoşti??Este oare mîndria noastră prostească care nu ne lasă să ne "înjosim"mergînd la biserica măcar o dată în viaţa asta scurtă? Ai belit-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Mda..penibil.Dar sa nu crezi in nimic cum se cheama ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Mda..penibil.Dar sa nu crezi in nimic cum se cheama ? Vrei sa spui "sa nu crezi in niciun zeu". Nu e egal cu a nu crede in nimic, asa cum incearci sa lasi impresia, nu? Fiecare avem niste principii morale si etice. Si in general sunt superioare celor care ti-ar permite sa crezi din mercantilism. Doar pt ca e pariul sigur. Sa crezi intr-un zeu caruia nici macar nu-i pasa de adeziunea ta pragamtica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Mda..penibil.Dar sa nu crezi in nimic cum se cheama ? E mai bine sa cred in Batman decat sa nu cred in nimic? De ce trebuie sa "crezi in ceva"? Nu te duce capul sa te prinzi cum stau treburile, trebuie sa "crezi" cum stau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Dacă Dumnezeu nu există şi eu cred atunci nu am pierdut nimic,dar dacă Dumnezeu exista şi eu nu cred atun ci am pierdut totul...Nu e mai bine că să-L căutăm pe Dumnezeu în toată viaţa asta a noastra agitată??De ce să negi ceva care nu cunoşti??Este oare mîndria noastră prostească care nu ne lasă să ne "înjosim"mergînd la biserica măcar o dată în viaţa asta scurtă?Ce se intimpla la biserica? Nu-mi baga bullshitul ala cu "datul de pe suflet", ca e o timpenie care functioneaza doar pe termen foarte scurt si doar la oamenii redusi intelectual, care au un model ultrasimplificator al realitatii inconjuratoare. Mda..penibil.Dar sa nu crezi in nimic cum se cheama ?As paria ca multi din astia care nu au prieteni imaginari in cer au o influenta pozitiva asupra vietii tale, si nici macar nu se lauda cu asta. Da' zi-mi sincer, nu-i asa ca simti o caldurica placuta pe dinauntru autoconvingindu-te ca-s niste penibili? » Post actualizat in 27 Jun 2014 19:01 Ai belit-o!Stii ce mi-am dat seama? Ca ai dreptate. Exista Dumnezeu si noi sintem proiectati de niste omuleti din spatiu. Ai adus prea multe argumente legate, solide si coerente. DAR... nu sint omuleti gri, ci verzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa credem in ceva sau cineva? Ce s-a intamplat cu a sti si a cerceta si accepta pe baza dovezilor? De unde pana unde "a crede" a ajuns asa o virtute inestimabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 De unde pana unde "a crede" a ajuns asa o virtute inestimabila?Cred ca glumesti. Cind crezi, esti in gasca celui mai boss de boss. Cel mai bataus din cartier. Te vad toti ca esti in gasca Lui si te simti superior, chit ca esti un lache. Si, vezi tu, nu e vorba sa fii tu ceva. E vorba sa nu fie celalalt. Bineinteles, ca sa fii credibil trebuie sa repeti des anumite clisee fara substanta care contrazic realitatea. » Post actualizat in 27 Jun 2014 19:30 Eu i-as intreba pe credinciosii astia atita. Sa zicem ca intr-o zi se demonstreaza sau se accepta unanim ca exista Dumnezeu. Ce-o sa se intimple atunci? Banuiala mea. Bolile n-o sa se vindece de la sine (ca acum). Razboaie tot o sa incepa (ca acum). N-o sa fie bani moka (ca acum). Oamenii tot o sa se minta (ca acum). Tot o sa ai la un moment dat un sef imbecil (ca acum). Stiinta (aici sa vezi uimire) tot isi va continua cautarea (ca acum). Va descoperi alte lucruri noi despre ADN, ARN si pesti cu miini (ca acum). Motocicleta tot va consuma energie ca sa deplaseze din A in B (ca acum). Sau o sa fie un extaz nesfirsit in fata maretei revelatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 (editat) Dacă Dumnezeu nu există şi eu cred atunci nu am pierdut nimic,dar dacă Dumnezeu exista şi eu nu cred atun ci am pierdut totul... D-zeu asta al tau stie tot, nu? Se zice ca e omniscient. Stie foarte bine cand credinta ta in el tine de un simplu pariu. Stie ca alegi varianta Lui doar pt ca nu presupune niciun risc. Ce fel de D-zeu crezi tu ca ar da doi bani pe asa ceva? Si daca tu crezi ca ar da, atunci ar fi un zeu de doi bani, nu? Editat Iunie 27, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Daca dumnezeu exista de unde ai certitudinea ca l-ai ales pe ala care trebuie din peste 2500 de dumnezei!? Iar daca nu exista ti-ai irosit viata (asta da pierdere) alergand dupa cai verzi pe pereti! Cam asta e pariul lui Pascal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Dar de la cuante la ADN si celula nu aveti nimic? l-am mai pus de ceva ori dar poate l-ai scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Ce s-a intamplat cu a sti si a cerceta si accepta pe baza dovezilor? De unde pana unde "a crede" a ajuns asa o virtute inestimabila? Acum 500 de ani, Leonardo da Vinci credea ca omul poate sa zboare. N-a apucat sa vada vreun om zburand, dar sunt sigur ca a murit cu credinta ca acest lucru este posibil. Oamenii de stiinta mai intai cred ceva, apoi cerceateaza si gasesc sau NU GASESC dovezi. Unii cred in Teoria Corzilor, nedovedita inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Confunzi predictia cu credinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Acum 500 de ani, Leonardo da Vinci credea ca omul poate sa zboare. N-a apucat sa vada vreun om zburand, dar sunt sigur ca a murit cu credinta ca acest lucru este posibil. Oamenii de stiinta mai intai cred ceva, apoi cerceateaza si gasesc sau NU GASESC dovezi. Unii cred in Teoria Corzilor, nedovedita inca. Stia ca omul poate sa zboare, nu avea nevoie de credinta cand studiase problemele si avea cunostinte. Si noi azi stim ca putem sa ajungem pe alte planete, desi nu s-a intamplat inca. E vorba de stiinta nu de credinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 D-zeu asta al tau stie tot, nu? Se zice ca e omniscient. Stie foarte bine cand credinta ta in el tine de un simplu pariu. Stie ca alegi varianta Lui doar pt ca nu presupune niciun risc. Ce fel de D-zeu crezi tu ca ar da doi bani pe asa ceva? Si daca tu crezi ca ar da, atunci ar fi un zeu de doi bani, nu? Ca tot eviti subiectul si nu-mi spui de unde provine informatia genetica din molecula ADN... Dumnezeu ala al lui este si iubire. Si unde este iubire este si iertare. Mai ales daca ai ales varianta Lui, cu atat Ii va fi mai usor sa te ierte. » Post actualizat in 27 Jun 2014 20:28 l-am mai pus de ceva ori dar poate l-ai scapat Mai bine ne rezumam la a ne expune parerea personala, pentru ca de filmulete este plin netul, atat PRO, cat si CONTRA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Ce iertare ma? Ia raspunde la intrebarea asta! Poate dumnezeu sa ierte necredinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate