Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aha, dar tata doctor nu a reusit sa-i tamaduiasca cu stiinta sa, nici pentru case, nici fara :(

Sint curios, cum reusesti sa intelegi electricitatea si in acelasi timp sa spui din astea?

Medicina e o stiinta in constanta evolutie. Ratarile ei de la un moment dat nu certifica succesele vrajitoriei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici un ooops! Vindecarea (iertarea) vine de la Dumnezeu, Isus nu lucra la tamplarie ci la transmisiuni :)

(adica reconditiona "bateriile" in contact cu "fabricantul").

Aha, dar tata doctor nu a reusit sa-i tamaduiasca cu stiinta sa, nici pentru case, nici fara :(

Esti invidios pe "vraci"?

pai de ce as fi?

Link spre comentariu

tata a fost doctor si mi-a povestit de pacienti de-ai lui care si-au vandut casele ca sa se tamaduiasca de cancer pe la diferiti vraci cu 'har divin'. dupa care au murit si n-au lasat nimic plozilor.

Controversy arose over McQueen's Mexican trip, because McQueen sought a non-traditional cancer treatment called the Gerson Therapy that used coffee enemas, frequent washing with shampoos, daily injections of fluid containing live cells from cows and sheep, massage and laetrile, a supposedly "natural" anti-cancer drug available in Mexico, but not approved by the US Food and Drug Administration. McQueen paid for these unconventional medical treatments by himself in cash payments which was said to have cost an upwards of $40,000 per month during his three-month stay in Mexico. McQueen was treated by William Donald Kelley, whose only medical license had been (until revoked in 1976) for orthodontics.[65] Kelley's methods created a sensation in the traditional and tabloid press when it was known that McQueen was a patient.[66][67] McQueen returned to the US in early October. Despite metastasis of the cancer through McQueen's body, Kelley publicly announced that McQueen would be completely cured and return to normal life. McQueen's condition soon worsened and "huge" tumors developed in his abdomen.[65] In late October 1980, McQueen flew to Ciudad Juárez, Chihuahua, Mexico to have an abdominal tumor on his liver (weighing around five pounds) removed, despite warnings from his US doctors that the tumor was inoperable and his heart could not withstand the surgery.[65][68] McQueen checked into a Juarez clinic under the assumed name of "Sam Shepard" where the doctors and staff at the small, low-income clinic were unaware of his actual identity. On November 7, 1980, Steve McQueen died at the age of 50 at the Juárez clinic following the surgical operation to remove or reduce several metastatic tumors in his neck and abdomen.[68] He had in fact died of cardiac arrest at 3:45 am in his hospital bed more than 12 hours after the surgery to remove the tumors. An article in the El Paso Times noted that before his death he awoke in his hospital bed and asked the nurse for some ice water and then died.

http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_McQueen

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

A ma ruga pentru vindecare e stupid!...

Eu chiar nu inteleg cum aveti voi tupeul fantastic sa cereti, prin rugaciune, ca d-zeul vostru sa modifice, doar pentru voi, legile universului create tot de el!!

Adica, sa-si modifice PLANUL DIVIN, doar pentru voi!!

Nu vi se pare ca va dati cam multa importanta??

Si culmea culmilor, prin acesta idiotenie va credeti superiori si alesi !!!

Diabetul meu este facut cu mana mea! Am bagat la dulce in mine pana cand m-am imbolnavit! Cine ma cunoaste, poate confirma asta! Am recorduri de 14 ciocolati odata!!!

Eu nu sunt de compatimit si tin sa precizez asta oricarei persoane care nu ma cunoaste! Mi-am facut-o cu mana mea: munca multa, odihna putina, miscare si mai putina, dar dulce la kilogram...

Puii mei, luam napolitane glazurate la bacs de la metro si terminam o cutie in 2-3 zile...

Nu rugaciunea ma vindeca, caci nu exista vindecare in diabet! Diabetul, momentan nu se poate vindeca, insa se poate controla fara probleme.

Asta pana stiinta o sa descopere ceva si in acest domeniu... daca o sa descopere...

Sa ma invinovatesc, iar nu-i rentabil! What is done is done... conteaza doar prezentul si viitorul!

Dar sa stii ca mai multa incredere am in stiinta, decat in barbosi inchipuiti si vanzatori de iluzii cu solutii minune!

Singurul vinovat pentru diabetul meu, sunt eu. Punct!

Nu e loc de dzei, si alte baliverne!

Editat de Kosh
Link spre comentariu

easy nu intelege chiar tot...adica intelege din perspectiva lui asupra lucrurilor. eu nu am de ce sa fiu invidios pe vraci, pentru ca tata nu trata nu trata cancerul, ci era medic generalist. adica il diagnostica de obicei. dar na! banul e ochiul dracului pana si pentru easy..

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

Si mai e o problema...

IERTARE PENTRU CE??

Numai religia poate inventa o boala pentru care tot ea sa ofere solutia!!

Este incredibil de stupid!

Daca iti rup un picior pe strada cu scopul de a-ti vinde o proteza, ma vei considera nebun si imoral...

Atunci cum isi permite religia sa te considere pacatos avand in vedere ca insasi creatorul te-a facut asa, sa nu uitam, dupa chipul si asemanarea lui!

Nu imi asum nici un pacat!

Imi asum RESPONSABILITATEA! Este o mare diferenta!

Orice mi se intampla in viata este un cumul de decizii si actiuni care duc la concluzii, rezultate!

Nu are sens sa cauti vinovati inexistenti deoarece nu este fezabil.

Fezabil este doar ce poti face acum si maine, nu ce-ai facut ieri! Azi si maine sunt doar rezultate!

Asa ca, pentru a nu avea rezultate nasoale maine si poimaine, este necesar ca azi sa ei deciziile corecte, sa vezi care sunt acestea cu o minte clara!

Nu in genunchi rugandu-te la o iluzie, sau invinovatind o entitate inexistenta!

Rugaciunea este calea incorecta deoarece te face sa crezi in cai verzi pe pereti si plaseaza rezultatele in mana unei entitati, alta decat propria persoana!

Nu sunt eu de vina... draq m-a pus! Daca o sa vrea d-zeu, o sa iau examenul, nu conteaza ca n-am prea fost pe la scoala...

Sau, eterna intalnita idiotenie: ce-o vrea d-zeu....

Ce-o vrea d-zeu, inseamna ca oricum tu nu esti culpabil si vinovat, corect??

Un bullshit atat de grav si mai periculos pentru minte, chiar nu exista!

Asuma-ti proprietatea vietii, devino responsabil si proprietar pentru ceea ce faci si-o sa vezi cel putin doua lucruri de care nu vei mai avea nevoie:

1. norocul

2. nevoia de a te mai ruga!

Editat de Kosh
Link spre comentariu

Medicina este o vrajitorie, in sensul ca acei medici inzestrati cu credinta ca isi pot ajuta pacientii asta si fac. Ii ajuta. Electricitatea nu este nimic altceva decat cunoastere a unor legi create de Dumnezeu si transmise oamenilor prin Maxwell si altii.

Si tatal meu a fost medic.

Bai tu chiar esti schizofrenic.
Link spre comentariu

E necurat ceva cu tine

Eu am avut o curiozitate sa caut niscaiva mesaje ale bolnavului ala de jenifer. Sa stiu cu cine am de-a face, ce fel de om e ala care stie doar o propozitie.

A vazut ca-n doua topicuri cu poze de la intruniri niste oameni au facut sign of the horn. Psihopatul nu s-a abtiut sa nu comenteze fara vreo treaba on-topic la faza asta.

Ba de unde iesiti ma? Va simt pe toti pe la 45-50 de ani si ca v-a belit comunismul in creieri ceva ireversibil. Jur ca ceea ce sinteti voi e un produs secundar al comunismului.

Editat de gn77b
Link spre comentariu

Ai o idee fixa materialist dialectica

Ai o schizofrenie chioara, draga.

Iesiti din lagarul ala mintal pe care vi l-a facut comunismul. Lasati-i naibii de Tutea si Cioran, exista viata dupa ei. Nu va mai raportati la ceea ce percepeti ca fiind un efect direct al comunismului. V-au legat Tutea si Cioran astia niste bolovani de picior.

Link spre comentariu

Prin rezultate, numai prin rezultate. ("urma" lui Dumnezeu). Ai o idee fixa materialist dialectica draga, nu pui un stecker in priza daca nu se aprinde beculetul cu neon in prealabil. Ca sa te convingi ca e curent in priza aia. Asta e paranoia? :)

» Post actualizat in 17 Jul 2014 00:08

Spune-i cum doresti. Starea de demiurg, a 3-a, ready... ai incercat?

nu. asa mi se pare corect in limba engleza, atat.

Link spre comentariu

@gn77b

Posibil.

Dupa tine, Dalai Lama are schizofrenie atunci cand isi detaseaza partial sufletul de corpul fizic pentru a calatori si a culege lumina (informatie).

Clarvazatorii sunt temporar schizofrenici. Reciproca nu e insa valabila :alcy:

Ai fost tu linga Dalai Lama si i-ai vazut sufleul cum se detaseaza.

Ba, voi sinteti relicve ale comunismului. Oameni care au prins cel putin 20 de ani la revolutie si au avut ghinionul sa ajunga in mediile care i-au facut sa creada ca negarea completa a comunismului = Dumnezeu. Ca si cum as zice eu ca daca Gheorghiu Dej a folosit stilou, inseamna ca cerneala e potiune satanica.

Link spre comentariu

Daca evitarea contaminarii cu energii joase (asepsia) insemna grandomanie... da.

Haoleu... tu nu cumva esti vreunul din ala care crede ca formularea oricarei banalitati in termeni obscuri poieleste ideea?
Link spre comentariu

Am si eu o intrebare cu privire la cartile astea sfinte, Biblia, Coranul, etc. E din categoria "in loc sa mearga pe apa de ce nu le-a spus sa se spele pe miini".

Daca dumnezeu, allah etc sint asa meseriasi cum de nu s-a pus sa scrie o biblie simpla si clara care sa nu dea nastere la jde mii de contradictii si interpretari? Mesajul din cartile astea intra pe maxim citeva pagini, hai daca punem si inavataturile alea sociale (care-s slabe rau), citeva zeci. O brosurica. E asa greu sa scrii o brosura astfel incit sa nu poate fi intoarsa toata ziua pe toate partile si omoriti oameni din cauza ei? Era chiar asa greu sa bage ceva in genul "freedom of and from religion" sau n-ai voie sa ucizi sub nici o scuza in afar de legitima aparare - definita si aia - acolo? Era greu sa spuna sa incurajeze stiinta si cultura si sa nu arda d-alde Bruno pe rug? Chiar si eu pot sa scriu un text de genul asta si dumnezeu nu a putut?

Nu numai ca biblia si coranul au limbaj obscur care a dus la mii si mii de oameni morti, dar au rautati enorme exprimate in clar. Deci divinitatea a fost cam neglijenta la transmiterea cuvintului dumnezeiesc, desi STIA ca milioane si milioane de oameni o sa aiba de suferit din aceasta neglijenta. A fost nepasare, dezinteres? Lipsa de competenta?

Link spre comentariu

Cancerul, diabetul, schizofrenia, sunt cateva din bolile incurabile la nivelul medicinei actuale.

Nici pe departe.

Termenul de cancer survivor iti spune ceva? in ziua de azi e din ce in ce mai frecvent.

Diabetul si schzofrenia se pot tine sub control si poti sa ai o viata relativ normala cu ele. Eu stiu un ins care e un fel de decan intr-o universitate americana, are peste 60 de ani si e schizofren (e plublica treaba, inclusiv pe siteul lui). Si mai stiu unul care e profesor. Deci medicina ast achiar foloseste la ceva, chiar daca nu vindeca mereu macar da sansa unei vieti cit de cit normale.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic