RazvanLNI Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Nu va mai bateti capul! Omul vrea sa creada fiindca ii e frica de alternativa! Nu crezi ajungi in iad! Crede in zei....bun! Si? What next ? Vine sa ne impartaseasca bucuria din inima lui cand l-a acceptat pe zeus in viata lui? Poate nu ne intereseaza! Suntem satui de basme! Altii mai evolueaza iar altii raman ancorati in basme de acum 2000 de ani! Grow up! In primul rand ca voi, VOI, ATEII, ati cerut pe acest Topic sa vina unii care cred si sa va spuna de ce cred. Nu aveti cum sa spuneti ca nu va intereseaza. In al doilea rand, chiar tu esti cel care a ramas ancorat in basme de acum 2000 de ani si chiar mai vechi, facand mereu apel la ele in incercarea de a se convinge ca Dumnezeu nu exista. Vreti sa caut si sa va aduc citatele ca sa vedeti de cate ori voi, ateii, ati facut referire la Basme (mai ales la perioada Vechiului Testament)? Culmea, tocmai eu sunt cel care se bazeaza pe descoperirile stiintei. Cand tu vrei sa dovedesti ca Dumnezeu nu exista, te uiti la popa, daca are burta mare si daca si-a schimbat recent masina. Cand eu vreau sa dovedesc ca Dumnezeu exista, ma uit la Univers si la Inceputurile lui. Somn usor! Editat Iunie 3, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Problema nu este ca te uiti, ci ca incerci sa substitui necunoasterea stiintifica de acum, cu existenta unui zeu. Faptul ca nu cunoastem ce si cum s-a intamplat in primii 300.000 de ani de la BigBang nu inseamna: "deci d'zeu"! Ok? Si, ma repet, the burden of proof apartine celor care sustin ca zeitatea exista. Altfel, e ca si cum ai cere unui medic psiholog sa-ti demonstreze ca nu exista prietenul imaginar al copilului tau... Dar simt ca am mai avut discutiile acestea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Nu va mai bateti capul! Omul vrea sa creada fiindca ii e frica de alternativa! Nu crezi ajungi in iad! Vad ca nu strica sa ma repet! El nu isi imagineaza ca viata lui ar avea vreun sens fara credinta in fiinte supranaturale! Nu e vina lui...asa a fost educat de mic si asa a fost crescut! Deja are brain damage ireversibil! https://www.youtube.com/watch?v=MJ31YhOf74A#t=172 Degeaba incercam sa ii spunem ca povara dovedirii e pe el nu pe noi! Pana nu am dovezi pot spune si eu ca am un unicorn roz invizibil in camera! Dovedeste-mi ca nu e asa! Asa functioneaza mintea din pacate distrusa de ani si ani de indoctrinare a lui High-Definition! Editat Iunie 3, 2014 de Sergiu 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Ateii cer pe acest Topic sa vina unii care cred si sa spuna de ce cred. Vin aia care cred si spun de ce cred. Ciudatenie mare, dupa ce aia care cred au bunul simt sa le raspunda, tot ateii spun: "Poate nu ne intereseaza!". Apoi, tot ateii vin si sustin ca nu ei trebuie sa demonstreze, ci cei ce cred. Ca sa vezi labilitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Nu ne intereseaza sa ne impartasesti credinta ta!(nu fa ca pocaitii sa vii pe la usi sa ne propavaduiesti evanghelia) Ai spus ca virgula crezi! Ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Ateii cer pe acest Topic sa vina unii care cred si sa spuna de ce cred. Vin aia care cred si spun de ce cred. Ciudatenie mare, dupa ce aia care cred au bunul simt sa le raspunda, tot ateii spun: "Poate nu ne intereseaza!". Apoi, tot ateii vin si sustin ca nu ei trebuie sa demonstreze, ci cei ce cred. Ca sa vezi labilitate... Folosesti prea multe cuvinte complicate, avind in vedere ca nu intelegi anumite notiuni nici la nivel de gimnaziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Vine sa ne impartaseasca bucuria din inima lui cand l-a acceptat pe zeus in viata lui? Poate nu ne intereseaza! Degeaba incercam sa ii spunem ca povara dovedirii e pe el nu pe noi! Dovedeste-mi ca nu e asa! Nu ne intereseaza sa ne impartasesti credinta ta! Editat Iunie 3, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Nu ne intereseaza sa ne impartasesti credinta ta! Topicul se numeste de ce sunt Ateu! Nu de ce cred in zei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) @Sergiu, cand afli motivatiile celor care ajung sa creada in divinitate, afli si motivele pt care ceilati nu cred. Cum crede HD intr-o eticheta cu creator pt ca nu intelege (nici termeni ca teorie, demonstratie sau scepticism) de unde ar fi aparut Universul, alti credinciosi care s-au perindat pe aici inaintea lui credeau pt ca nu intelegeau evolutionismul, abiogeneza sau entropia. Motivatiile lor sunt interesante in acest topic. Editat Iunie 3, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Am fost cativa atei care au vorbit putin despre "de ce"-ul ala. Si-au spus punctul de vedere, si au motivat necredinta lor. Sunt destui credinciosi pe aici care au postat, au votat, dar nici unul nu s-a apucat sa ne spuna DE CE este credincios. Care sunt elementele ce l-au determinat sa creda in Dumnezeu, in scriptura, ce l-a facut sa fie adeptul religiei lui. Orice in genul: "Sunt credincios pentru ca...". Ce anume l-a convins pe el ca asta e singurul adevar, ca e singura cale dreapta, si orice altceva ar fi gresit. Fratilor, nu e o provocare la duel, nu e cearta, e o invitatie. Aveti ceva de spus, poftiti in fata. Va rog, vreau si eu sa stiu cum functioneaza mecanismul credincios, pentru ca pana acum mi-a scapat. Poate, cine stie, o sa vad lucrurile in aceeasi lumina ca voi, si pana acum nu am vazut adevarul din cauza nasului... ... Nu ne intereseaza sa ne impartasesti credinta ta! Topicul se numeste de ce sunt Ateu! Nu de ce cred in zei! BAGA LA CAP! Cum crede HD intr-o eticheta cu creator pt ca nu intelege (nici termeni ca teorie, demonstratie sau scepticism) de unde ar fi aparut Universul... Te numesti SCEPTIC, dar imbratisezi Teoria Evolutionista. Unde mai este scepticismul? Dar ai tupeul sa arati cu degetul spre altii, spunand ca nu inteleg una sau alta. ...alti credinciosi care s-au perindat pe aici inaintea lui credeau pt ca nu intelegeau evolutionismul, abiogeneza sau entropia. Si tu ai inteles evolutionismul, abiogeneza sau entropia? Ai avut grija sa le tratezi cu scepticism la inceput? Editat Iunie 3, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 (editat) Mai, noi ne referim la Biblia pluii tocmai asa cum o vedem: ca un basm, nu ca pe Adevarul Adevarat, asa cum o vad credinciosii. Ce naiba e asa de greu de inteles? Editat Iunie 3, 2014 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Te numesti SCEPTIC, dar imbratisezi Teoria Evolutionista. Unde mai este scepticismul? Dar ai tupeul sa arati cu degetul spre altii, spunand ca nu inteleg una sau alta. Nu o imbratisez pt ca nu e o persoana. In orice tratat de filosofie a stiintei, metoda stiintifica este sinonima cu scepticismul, si presupune cel putin doua lucruri, probare empirica si reproductibilitate a rezultatelor. Nu am tupeu ci am cunostintele necesare pt a aprecia niste teorii stiintifice. Sa te mai indoiesti de veridicitatea unei teorii stiintifice, oricare ar fi ea dar mai ales in cazul evolutiei biologice, denota un analfabetism stiintific ingrozitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Te numesti SCEPTIC, dar imbratisezi Teoria Evolutionista. Unde mai este scepticismul? Te numesti SCEPTIC, dar imbratisezi 1+1=2. Unde mai este scepticismul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Oz pt el Universul exista deci dumneZEU l-a facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Ba, ADICA.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 la ateii astia convinsi o mare eroare confundati religia cu credinta. ce legatura are credinta in ceva mai presus de tine cu religia? voi de fapt sunteti nistre frustrati majoritatea cu o conditie mizera traind de la o zi la alta sau de la o luna la alta. ati avut probabil dezamagiri si esecuri si n ati fost capabili sa treceti peste ele si a trebuit sa apara un vinovat. eu nu cred ca vreunu din mincinosii astia atei daca ar fi intr o situatie de viata si de moarte n ar zice un "Doamne ajuta!", sau ca n au zis in viata lor asa ceva. vreti dovezi concrete ?? edison ce dovada a avut ca poate creea lumina? imbecililor! a crezut mai intai. si toate mintile luminate ale tuturor timpurilor au crezut mai intai in ceva mai presus ca ei..intr o idee. asa e si cu credinta in Dumnezeu ,Mahomed, Budha si ce alte denumiri mai are. Si chiar de n ar fi adevarat a crede in ceva mai presus ca tine iti cresc speranta de viata, asteptarile, curajul, gandirea, iti ofera o tarie si o liniste interioara la care voi ateilor n o ajungeti niciodata. totdeauna o sa cautati un vinovat pentru ce vi se intampla in viata, o scuza.. patetici ordinari. credinta e incredere ...religia e o afacere bazata pe credinta ..nu au nici o legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 esti tu precisa ca facem o confuzie? da precisa toata, toata? si Hitler a crezut intr-o idee; si Stalin; si multe alte "minti luminate" au crezut "intr-o idee" conteaza foarte mult in ce idee crezi. minunatule nepatetic, nefrustrat, bun frumos si inteligent - exemplu al bunatati si compasiunii oamenilor credinciosi. care esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 voi de fapt sunteti nistre frustrati majoritatea cu o conditie mizera traind de la o zi la alta sau de la o luna la alta. ... mincinosii astia atei ... imbecililor! ... o liniste interioara la care voi ateilor n o ajungeti niciodata. ... patetici ordinari. Mesajul tau mi se pare foarte zen. Vreau sa fiu si eu ca tine, ma apuc de credinta ASAP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 la ateii astia convinsi o mare eroare confundati religia cu credinta. ce legatura are credinta in ceva mai presus de tine cu religia? ...religia e o afacere bazata pe credinta ..nu au nici o legatura. Nu inteleg, stai calm si nu te enerva. Mesajul tau mi se pare foarte zen. Vreau sa fiu si eu ca tine, ma apuc de credinta ASAP. Uite un exemplu concret ca nu intelegeti nimic. Eu pot sa-mi bag p.la oricand, pot sa am orice comportament doresc, pentru ca nu sunt un om religios. Sunt doar un om care crede ca Universul asta nu a aparut din nimic. Greu, stiu. minunatule nepatetic, nefrustrat, bun frumos si inteligent - exemplu al bunatati si compasiunii oamenilor credinciosi. care esti Pai eu nu sunt obligat sa fiu in niciun alt fel decat tine. Nu ma conditioneaza religia ortodoxa sau vreo alta religie. Asta a vrut sa spuna si omul de mai sus. E chiar atat de complicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Nu inteleg, stai calm si nu te enerva.LOL Imi place la unii o treaba. Se asociaza automat cu cei care le impartasesc convingerile, chiar daca motivele sint diferite si de multe ori arbitrare. E ca si cum mi-as pune eu avocat un boschetar pt. simplul motiv ca nu se duce la biserica. Uite un exemplu concret ca nu intelegeti nimic. Eu pot sa-mi bag p.la oricand, pot sa am orice comportament doresc, pentru ca nu sunt un om religios. Sunt doar un om care crede ca Universul asta nu a aparut din nimic. Pai da, e greu. E greu sa observi ca vladvlad a postat in mod evident din pozitia credinciosului, contrazicindu-se singur prin forma si continut. Pt. mine vladvlad nu e HD. Sau poate gresesc, ca na, nimic nu-i sigur si clone e peste tot. Pai eu nu sunt obligat sa fiu in niciun alt fel decat tine. Nu ma conditioneaza religia ortodoxa sau vreo alta religie. Asta a vrut sa spuna si omul de mai sus.A spus si aia, da' a spus si altele, si replica lui vladase e cit se poate de fireasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Din nou ideea credintei ca fiind o virtute... Credinta nici pe departe nu-i o virtute. Poate cel mai eficace lucru care l-au realizat religiile (deh... au avut cateva mii de ani de pus la punct asta) este furtul moralitatii si asocierea acesteia cu insasi religie/credinta.RELIGIA A FURAT MORALITATEA, in cel mai grosolan mod posibil intr-o perioada in care gandirea rationala era sinonima cu arsul pe rug. Credinta reprezinta o scuza la care se apeleaza in momentul in care nu ai nici o dovada ! Si da, credinta este periculoasa deoarece iti trage un voal invizibil pe fata/minte, voal care te impiedica sa interpretezi realitatea.Nu inteleg de ce cand vine vorba despre orice alt aspect al vietii tale poti apela la gandire rationala si logica, insa cand vine vorba despre religie este musai sa ai credinta!! Cum vine asta?? Daca credinta este asa o virtute care si-a dovedit eficacitatea in viata ta, nu inteleg de ce te mai duci la spital, de ce nu inchizi ochii cand traversezi o intersectie la ghidonul motocicletei?? Dar, deh... doza maxima de ipocrizie nu a lipsit niciodata `credinciosilor`!Multi dintre noi, printre care si eu, ne gasim 'sursa' de tarie complet altundeva decat credinta... Singurii care cauta un vinovat pentru ce li se intampla in viata sunt credinciosi deoarece credinta presupune abandonarea controlului catre divinitate, sau sursa credintei lor... Credinciosii vad in asta o virtute. Personal, mi se pare cel putin iresponsabilitate si frica de asumare a raspunderii! Deh... e mai usor cand viata ta este controlata de divinitate: clar tu nu mai esti vinovat de nimic ce ti se intampla!Iata cum nici logica simpla nu sustine virtutea, dar nici utilitatea credintei... Editat Iunie 10, 2014 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 la ateii astia convinsi o mare eroare confundati religia cu credinta. ce legatura are credinta in ceva mai presus de tine cu religia? Religia este cea care promoveaza si comercializeaza credinta. Tu ai ajuns sa crezi in divinitate pt ca ea ti-a fost indusa de crestinism. Nu le confunda nimeni dar nici nu pot fi promovate la pachet si disjunse de cate ori se trag una pe cealalta in jos. voi de fapt sunteti nistre frustrati majoritatea cu o conditie mizera traind de la o zi la alta sau de la o luna la alta.... Asa ai ajuns sa crezi si in D-zeu, nu? Inventand niste justificari convenabile chiar daca extrem de infantile, in fata unor fapte care ti se par ostile? Ai fi surprins sa afli cat de putin se sinchiseste lumea de o imaginatie asa subreda, bolnavicioasa. Daca vrei sa vezi oameni frustrati, cu o conditie mizera traind de la o zi la alta ai putea sa te inghesui cu ei la pupat moaste. Dar n-ar trebui sa le-o iei in nume de rau. Sunt niste victime ale bisericii, religiei si in general a unui mod de gandire incastrat in credinta in loc sa fi fost deprins cu gandirea critica. edison ce dovada a avut ca poate creea lumina? imbecililor! a crezut mai intai. si toate mintile luminate ale tuturor timpurilor au crezut mai intai in ceva mai presus ca ei..intr o idee. asa e si cu credinta in Dumnezeu ,Mahomed, Budha si ce alte denumiri mai are. Nu a crezut, ci a fost curios si a cercetat. Si-a folosit inteligenta si imaginatia pt a gasi niste raspunsuri, niste solutii. Daca nu ar fi ajuns la rezultate, la confirmari empirice, nimeni nu ar fi stiut numele lui azi. Ar fi fost doar un alt anonim care a crezut in cai verzi pe pereti ca alte cateva miliarde. Intelegi care e diferenta dintre Edison is razboincul luminii? Si chiar de n ar fi adevarat a crede in ceva mai presus ca tine iti cresc speranta de viata, asteptarile, curajul, gandirea, iti ofera o tarie si o liniste interioara la care voi ateilor n o ajungeti niciodata. totdeauna o sa cautati un vinovat pentru ce vi se intampla in viata, o scuza.. patetici ordinari. credinta e incredere ...religia e o afacere bazata pe credinta ..nu au nici o legatura. Nu sunt decat iluzii care iti cangreneaza caracterul si inhiba gandirea. Iar manifestarile de genul asta "si chiar daca n-ar fi adevarat (LOL), tot sunt bune la ceva", arata cat de coroziva este practica asta a credintei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Ba, ADICA.. Eu stiu ca ceea ce a spus baiatul asta tie ti se pare de o inteligenta iesita din comun, dar nu este nici pe departe asa. Ca orice om care se doreste a fi informat cat mai bine inainte sa dea drumul pe gura la orice porcarioara, ar fi trebuit sa se documenteze mai bine. Vorbeste despre "ucisul cu pietre", adica despre Legea Veche (Vechiul Testament), Lege care nu mai exista de la Iisus incoace. Confunda si amesteca lucrurile. Vorbeste despre uciderea mintilor luminate in Evul Mediu. Cine le-a ucis, Biserica Ortodoxa? Din nou confunda si amesteca lucrurile. Vorbeste despre faptul ca femeia ar fi prezentata ca o fiinta inferioara. Serios?! Mie mi s-a parut ca Fecioara Maria este cinstita in Biserica Ortodoxa, nicidecum batjocorita. Vorbeste despre Dumnezeu ca despre un Batran barbos. Unde, prieteni, unde ati citit asa ceva? Ca doctrina ortodoxa vorbeste despre un Dumnezeu in Trei Ipostase. Dumnezeu este Tatal, Fiul si Sfantul Duh, conform doctrinei ortodoxe. Aceste Persoane sunt distincte si, totusi, egale in toate. Ele au existat dinainte chiar de eternitate, fara sa fi fost vreun timp in care una sa fi existat si alta nu. Si asta asa, pe scurt, pentru ca discutia este mult mai lunga si mai complicata. Deci, despre ce vorbeste cu stropi, la propriu, acest baiat? Si ce treaba au toate astea cu faptul ca, pana si oamenii de stiinta, oameni cu Premiul Nobel in Fizica, sunt impartiti, unii crezand in Ceva Superior, in Dumnezeu, iar altii nu? Dezbaterea este despre Big Bang si ce a fost inainte, nu despre religie in scoli, popi in politica si spalare de creiere prin indoctrinare religioasa. Cine tine nivelul discutiei aici, atat de jos, nu este cu nimic mai presus decat aia care vor veni si vor spune ca baiatul asta este posedat de diavol. Editat Iunie 10, 2014 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Vorbeste despre "ucisul cu pietre", adica despre Legea Veche (Vechiul Testament), Lege care nu mai exista de la Iisus incoace. Confunda si amesteca lucrurile. Pana si biblia a evoluat! Numai credinciosii au ramas involuati!Si oricum, ucisul cu pietre este practicat si azi in diverse state predominand islamice! Mai mult decat atat, 'ucisul cu pietre' este doar un exemplu. La o cercetare atenta gasesti si in noul testament diverse practici asemanatoare si indemnuri la activitati nu tocmai 'crestine' Vorbeste despre uciderea mintilor luminate in Evul Mediu. Cine le-a ucis, Biserica Ortodoxa? Din nou confunda si amesteca lucrurile. I-a ucis biserica de atunci! Bisericile s-au scindat, prostia a ramas insa aceeasi!Nu vorbi de parca ortodoxismul e tru' ! E acelasi rahat infect invelit alfel! Vorbeste despre faptul ca femeia ar fi prezentata ca o fiinta inferioara. Serios?! Mie mi s-a parut ca Fecioara Maria este cinstita in Biserica Ortodoxa, nicidecum batjocorita. Mai citeste biblia si vorbim dupa! Da citeste tot, nu doar ce-ti convine!Pana si la 'sfanta taina a casatoriei' este specificat ca femeia trebuie sa se supuna barbatului.... Vorbeste despre Dumnezeu ca despre un Batran barbos. Unde, prieteni, unde ati citit asa ceva?Din nou, citeste 'frate' Biblia!!Bine reprezentarea lui d-zeu ca fiind barbos isi are radacinile tot in trecut deoarece evident, un om cu barba, 'in etate' are mai multa putere de convingere in fata prostimii. Daca mai are si parul alb, clar nu poate fi decat intelept !!! N-am vazut nicaieri, nici in politica, aplicate atatea tehnici de manipulare a maselor precum exista in religie.Doctrina ortodoxa este relativ tanara. Treimea, ideea isi are originile in antichitate, de unde evident s-au si inspirat 'mormintele vopsite' care au incropat ei, singura metoda de cunoastere/existenta a zeitatii care este tru' : ortodoxismul. Deci, si prin urmare... tu despre ce vorbesti?? Religia evolueaza, se reinventeaza, revine constant asupra unor pozitii avute vis-a-vis de subiecte pentru care acum avem dovezi incontestabile.... Religia a inflorit si infloreste in state unde educatia este precara sau inexistenta... Singurul loc al religiei este acum in spatele barierei opace care impiedica stiinta sa 'vada' ce s-a intamplat in primii 300.000 de ani de la big bang... Dar, sa avem putintica rabdare... Si, cel mai important, SA ELIMINAM POPII si DOCTRINA RELIGIOASA din scolile publice!!! Cred ca 2000 de ani a fost deajuns!!! Iti dai seama cat de disperati sunt popii acum in frunte cu preafericitul?? Baietul' ala a fost revoltat, si-a expus revolta fata de acordul secret biserica - ministerul educatiei! Limbajul ales consider ca reflecta fix smenul efectuat de catre 'interlocuitorii' de 'cealalta parte'! Cu o persoana/entitate trebuie sa vorbesti fix la acelasi nivel rezultat din actiunile sale!Avand in vedere smenul efectuat cu usile inchise, cum ar trebui sa reactionam? Ca tot vorbeai de cauza efect ! Cand ei pe asta se si bazeaza: pozitia preferata a romanului este capra! Tace, sta aplecat si inghite tot!Mine, poimaine crestinoizii astia o sa predea la ora de geologie ca Pamantul a fost creat acu' 6000 de ani!!! Dar, stai ... in unele scoli se intampla deja asta: dar la ora de religie... Si vine 'ala micu', copilul adica, si, la prima ora invata ca Pamantul are X miliarde de ani (oricum nu intelege)... deoarece stiintele doar prezinta fapte si dovezi, nu creeaza raspunsuri emotionale...Apoi vine popa, la ora de religie si-i spune ca Pamantul are 6000 de ani! Si trebuie sa creada asta pentru ca asa scrie in biblie! Si daca nu crezi ce scrie in biblie o sa ajungi in iad, unde o sa arzi si o sa te chinui! Si daca nu crezi, d-zeu (evident, tot cel pictat ca fiind in cale afara de iubitor) iti va pedepsi si parintii care si ei ajung in iad si se chinuie si mor... Si uite asa, copilul va crede! De ce? Pentru ca exista constrangerea emotionala! Si nu mai mai lua cu religia / credinta nu se asociaza si nu inseamna crestinism,hinduism etc... Primul contact cu religia este prin indoctrinare! Numai religia lu' tac-tu si ma-ta e aia tru'! Unde pupa ma-ta poala popii acolo e cea mai tru' religie si p'aia o vei urma daca nu vrei sa ajungi 'singur pe lume'!Caci, da... iubirea religiosilor este atat de mare incat ar prefera sa-si alunge copilul din casa (PS: vezi ca scrie si in noul testament asta) decat sa accepte ca odrasla lor sa fie de o alta religie, sau, pur si simplu nepracticant al religiei sau , 'bata-l crucea'... ateu!Pentru majoritatea, termeni precum hindusi, taoisti etc sunt sinonime cu pagani care o sa arda in iad: ""Ha, ha ... fraierii, nu se roaga la adevaratul d-zeu, cum facem noi! Editat Iunie 10, 2014 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate