Kiki Postat Mai 6, 2020 Share Postat Mai 6, 2020 Acum 17 ore, Papa_Bear a spus: Hm... ce ai facut cu clestele reglabil care apare in poza? Sper ca nu l-ai pus pe vreun surub impecabil... Probabil a scos o masea stricata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Mai 8, 2020 Autor Share Postat Mai 8, 2020 @Papa_Bear am avut de furca cu filtrul de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 10, 2020 Share Postat Mai 10, 2020 La 28.04.2020 la 11:36, l.u.v a spus: PS: uite-o și pe soră-sa Marfa culoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Mai 21, 2020 Autor Share Postat Mai 21, 2020 Salut, Revin cu un mic update la ca 2000km rulati . Maine merg sa fac inspectia tehnica . Anvelopele sunt cu DOT destul de invechit si ma gandesc sa le inlocuiesc. As opta spre metzeler 01 roadtec sau Michelin Pilot Road 4 GT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 Ca cele 2 variante de gume sa fie comparabile si pentru greutatea mobrei tale la ROADTEC 01 este recomandata varianta HWM (heavy weight motorcycle). Pe tractorul meu dupa +15 k km gumele-s in parametri ideali, iar comportamentul lor pana acum a fost impecabil indiferent de suprafata. Personal gasesc si designul profilului unul foarte reusit. Kilometri placuti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 22, 2020 Admin Share Postat Mai 22, 2020 Ia în calcul foarte în serios Mitas Touring Force. Eu am fost foarte curios de ele și am zis să le încerc. Pe lângă preț (la jumate față de PR5GT), am câteva sute de km cu ele, am făcut vreo 2 drumuri de munte în care m-am jucat cu motoreta destul de agresiv pe curbe și sunt impresionat de ele. Rămâne să văd câți km rezistă, dar sunt convins că am făcut o alegere bună. Citește și review uri și vezi ce spun și alții. PS: în loc de 190 / 50, mergi pe varianta 190 / 55 pe spate, manevrabilitatea și agilitatea motocicletei crește substanțial, mai ales pe viraje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat August 20, 2020 Autor Share Postat August 20, 2020 (editat) Salut , Ieri dupa garda dat fuguta pana la mare si inapoi . Coafura rezista P.S : A ´primit si navigatia un update bine meritat. Editat August 20, 2020 de ciceu4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat August 25, 2020 Autor Share Postat August 25, 2020 (editat) Salut , A aparut si prima problema la Motocicleta asta la doar 8000 de km . Initial am crezut ca vreo pata de vopsea sau ceva de genu ( vezi foto de mai jos). Dar am obeservat ca nivelul lichidului de frana a scazut putin si acum sunt sigur ca e o scurgere de lichid de frana .Problema a fost garnitura de la capac care am schimbat-o si acum totul e in ordine Cum pot curata petele albe ? Sau trebuie sa schimb plasticul/ vopsit plasticul ? LE: De curatat nu merge cu nimic ma gandesc sa revopsesc elementele din plastic afectate. De o nimica toata am facut o gramada de damage Editat August 25, 2020 de ciceu4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 25, 2020 Admin Share Postat August 25, 2020 Am mai citit pe forumuri de problema asta, și la a mea există niște pete acolo. Însă cu orice am încercat, nu am reușit decât să le estompez cât de cât. Doar revopsit, hidrotransfer sau colantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Acum 6 minute, ciceu4 a spus: o gramada de damage Hai că nu e așa rău, înțeleg că e un motor pe care să îl ți în condiții de salon, da viața e greu... Petele alea nu ies, experiențe proprii în ani adunați, cea mai bună șansă să demontezi și să vopsești cum trebuie că sa nu bata la ochi. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 25, 2020 Admin Share Postat August 25, 2020 Exact, asta să fie problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Februarie 3, 2021 Autor Share Postat Februarie 3, 2021 Am inceput pregatirea de noul sezon. Am facut azi schimbul de ulei la motor si cardan , aici am mers pe acelasi Motul 7100 . Il folosesc de ceva vreme si pana acum am doar vorbe de lauda. Urmeaza sa montez maine si anvelopele( am zis ca le montez cat mai aproape de inceputul sezonului ). Verificat lichid de racire care e in parametrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 3, 2021 Admin Share Postat Februarie 3, 2021 Sunt mișto gumele, ai să fii mulțumit de ele. Eu am adunat cam 13.000 cu ele și mai merg vreo 3000, dacă nu mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate