john17 Postat Mai 16, 2020 Autor Share Postat Mai 16, 2020 Adică mașinile mai pot sa te lovească după bunul plac doar pt că sunt inregistrate?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 (editat) La 14.05.2020 la 1:21, Silver Arrow a spus: Daca era vreun alcoolic se facea praf.dintr-o bere. Era dupa o bauta cu o seara inainte.Ori prelungita in noapte,ori ceva cantitate mai mare. La un moment dat se punea fiola inainte de intrarea in program.Acum e si mai usor,sunt aparate pentru civili pe toate drumurile.Dar nu se folosesc.Multi daca le-ar folosi dupa o bauta ar avea surpriza sa constate ca mai raman urme legale si a doua zi. Editat Mai 17, 2020 de adiy32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 Acum 12 ore, easy ride on! a spus: Nu ai fost lovit cumva de un angajat al MAI care a folosit prin neglijenta in serviciu un obiect contondent in forma de masina? A fost muuuult mai interesant. Eram oprit de un militian care imi verifica actele. iar in timpul ala am fost lovit de logan-ul politiei. ata eu, cat si cel care verifica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate