claudiu_costachescu@yahoo. Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 Cdi dragstar stricat,cumparat altul dar nu merge Ce solutii sunt? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Iunie 15, 2020 Share Postat Iunie 15, 2020 (editat) Cumparat o motocicleta noua cu garantie... sigur va functiona mai bine decat un dragstar stricat. Daca ne dai mai multe detalii, putem sa iti raspundem... In alta ordine de idei... de unde stii ca este CDI-ul stricat? Nu merge nici cu cel nou... deci poate este altceva... Editat Iunie 15, 2020 de Papa_Bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Pun si eu o intrebare de noob-curent are? poate i moarta de tot bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 (editat) Acum 17 ore, claudiu_costachescu@yahoo. a spus: Cdi dragstar stricat,cumparat altul dar nu merge Ce solutii sunt? Multumesc! ghici ghicitoarea mea.... da omule mai multe informatii in afara de asta cu CDIul cum ai ajuns la concluzia ca este CDIul. ce alte operatiuni ai facut? CDIul cumparat e nou sau SH (de pe moto functionala?) ? Editat Iunie 16, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_costachescu@yahoo. Postat Iunie 19, 2020 Autor Share Postat Iunie 19, 2020 Salut la toata lumea Multumesc pentru raspunsuri, nu stiu daca CDI-ul cumparat este de pe un moto functional,l am luat de pe ebay?? Se pare ca nu este ce trebuie pentru moto al meu Baterie are buna,invarte,dar nu are scanteie,benzina vine! Fostul proprietar a umblat la CDI.l-am gasit acoperit cu un silicon,a mai fost reparat la bucuresti o data,am mers cu el o saptamana,si motorul s-a oprit din mers-ghinion mare L-am pus pe calalalt cumparat si nimic!! Se pare ca trebuie altul nou! Poate o rezolv sa pot si eu circula cu ea. Multumesc de ajutor si de sfaturi! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate