FlipperCo Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Acessta este o sosea noua si foarte interesanta dupa parerea mea, fiind pe modelul TF, TA. Am deschis acest topic, in ideea de a afla mai multe despre acest drum de la cei ce deja au fost. Unde incepe, unde se trermina, calitate, plusuri si minusuri (inteleg din video ca are un singur sens), obiective turistice si de cazare in zona, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Are 5 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 8, 2020 Autor Share Postat Iulie 8, 2020 (editat) Am vazut, spune in video. Am inteles ca face cumva legatura intre Caras-Severin si Timis. Nu stiu cum vine asta la doar 5 km (unde incepe, unde se termina, etc-pt cine stie) Editat Iulie 8, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 http://www.transvilcan.ro L-am găsit și eu anul trecut, sper sa ajung peste o luna când voi fi în zonă cu cortul. Pe scurt este legătura dintre Schela cu Vulcan, iar când ajungi în vârf, venind din nord spre sud, drumul va fi neasfaltat spre Schela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Acum 3 ore, Djenavar a spus: Are 5 km si ajunge la ametitoarea altitudine de..... 700m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 8, 2020 Autor Share Postat Iulie 8, 2020 Si are 5 hm de asfalt? Si partea neasfaltata oare cat are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 E 5 km...o fi cam 50/50 cred. E scurt oricum, <30 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate