soran Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Mi-au sarit in ochi niste reclame pe net si am decis sa-mi fabric ceva similar. Asa ca: am printat 3D litere pe care le-am lipit pe o bucata de fetru de 2 mm (sau 3, nu mi-e clar), am 'infipt' o capsa cu gaura la un capat, am bagat un inel prin gaura si gata brelocul. PS. Next step: sa-i trag si-un tiv pe margine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Bravo !!! Good job !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Bambam, posesor de imprimanta 3d detected (90% accuracy) Bravo pt breloc Alte proiectele ce ne mai arăți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Harkey Davidson, Yalemaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iulie 20, 2020 Autor Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 2 ore, robert23mg a spus: Bambam, posesor de imprimanta 3d detected (90% accuracy) Bravo pt breloc Alte proiectele ce ne mai arăți? "Vinovat" posesor de imprimanta 3D Legat de moto nu am facut nimic altceva, pana acum. Am ceva chestiute in minte, vedem ce / cand o iesi. Am printat diverse (o gramada de cercei, capodastru, suport telefon) modele de pe net. Am si proiectat eu (si printat) cate ceva: "frisbee holder", cuier pentru ukulele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat August 27, 2020 Autor Share Postat August 27, 2020 Am 'imprumutat' (desen propriu) ideea unei cleme 'Cruise Control' pentru motoreta Modelul: Realizarea mea: Am si testat la drum, pare OK, necesita oleaca de obisnuinta a creierului cu prezenta obiectului, dar face treaba pe A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate