AleXzpm Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 https://www.revzilla.com/motorcycle/oxford-rp-3-20-short-gloves - astea sunt manusile pe care le am https://imgur.com/LL5Bjj0 - asa arata dupa 5 utilizari maximum au inceput sa se descoasa, atarna fire de peste tot. Ati patit ca ceva sa se descoasa asa repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Două chestii.. 1. Oxford ăștia fac mănuși? Poate e un motiv pentru care costă cât costă unele perechi de mănuși. 2. Poate e defect de fabricație sau un lot mai prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Nu e normal după 5 purtări. Sugerez sa le returnezi dacă le-ai achiziționat online, pare defect de fabricație, mai ales ca nu e zona de uzura. Eu am avut Oxford RP-1 și abia după vreo 10000 km au început sa dea semne de oboseala, si au mai mers vreo 3000 după. Vârfurile degetelor arată intact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Ce marime sunt? Intreb pentru ca am patit si eu asa la un momendat. Ideea e ca urmatoarea data cand mi-am luat manusi, am luat L. Sunt un pic largute la incheietura(in sensul ca scai-ul e la maxim, si putin peste) dar nu am mai avut problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AleXzpm Postat August 17, 2020 Autor Share Postat August 17, 2020 27 minutes ago, AlexAB said: Nu e normal după 5 purtări. Sugerez sa le returnezi dacă le-ai achiziționat online, pare defect de fabricație, mai ales ca nu e zona de uzura. Da, asta fac, le trimit inapoi. 18 minutes ago, Zven said: Ce marime sunt? M, dar nu cred ca asta e problema, adica si degetul mic de la mana dreapta este la fel... si nu ajunge pana in capat de tot , o sa le returnez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 1 oră în urmă, einstein1984 a spus: am 10000 km facuti exclusiv cu o pereche de oxford fara probleme, pe ploaie si zapada inclusiv. Tu tastezi cu mănuși? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 35 minutes ago, john17 said: Tu tastezi cu mănuși? Acum am Alpinestars SMX-1 Air. Sunt la al 3-lea sezon. Le-am folosit atat in oras cat si afara, adica la orice tura. Avand in vedere ca fac cam 4-6K km pe an si abia acum au inceput sa dea semne cat de cat clare de oboseala, nu inteleg de unde intrebarea. Da, nu merg pe zapada, si ploaie au prins doar cand s-a intamplat. In plus, au costat cred vreo 280 ron. 1 hour ago, AleXzpm said: Da, asta fac, le trimit inapoi. M, dar nu cred ca asta e problema, adica si degetul mic de la mana dreapta este la fel... si nu ajunge pana in capat de tot , o sa le returnez. Trimitele ca nu cred ca e cazul sa se desfaca asa repede. Am mai avut niste Icon-uri de vreo 150-190 de lei care au inceput sa cedeze abia dupa ce am cazut cu ele de vreo 2 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate