piticot Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 (editat) Salutare, aveti idee de unde pot cumpara o siguranta Seeger de interior, 60mm, siguranta de la Db Killer-ul tobei de pe mobra, un Arrow conic cu cap de carbon? Am vrut sa-i dau jos DB-Killer-ul si s-a rupt siguranta; era crapata, se vede in sectiune. Am gasit pe niste site-uri din afara, costa 2-3 euro+ shipping dar cred ca trebuie sa gasesc si la noi, nu e chair bomba atomica.... Editat August 30, 2020 de piticot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 30, 2020 Admin Share Postat August 30, 2020 La oricare magazin mai răsărit de rulmenti industriali, oringuri etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 vezi la Badi.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Și lasă db killerul la locul lui! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 1, 2020 Autor Share Postat Septembrie 1, 2020 Am rezolvat, am gasit la ROCAST, se poate inchide/sterge topic-ul. Merci de gazduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate