frigider Postat Septembrie 5, 2020 Share Postat Septembrie 5, 2020 Salut, niste oameni au probleme - au nevoie de curea servo pt nissan navara 2.0 pickup serie sasiu Jn1cpud22u0801202, de 75cm lungime cred.. Aveti idee de vreun mag non stop? Google maps imi gaseste doar in sudul bucurestiului, de pe mai multe browsere, n-am idee de ce nu cauta si in nord. Am gasit unii cu nr tel 0720202020 dar a vb si nu mai rasp. GMP sau ceva nume similar din 3litere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 5, 2020 Admin Share Postat Septembrie 5, 2020 Autovit ar fi o posibilitate, este închis acum, dar deschis duminică pana pe la 14.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 5, 2020 Autor Share Postat Septembrie 5, 2020 Hm, suna ok daca au deschis maine, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 5, 2020 Share Postat Septembrie 5, 2020 Maps pe telefon are "search this area", the poziționezi pe o zonă și dai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 5, 2020 Autor Share Postat Septembrie 5, 2020 Acum 42 minute, Penetru a spus: Maps pe telefon are "search this area", the poziționezi pe o zonă și dai. Stiu, nu apare, dadeam zoom out pe tot bucurestiu apoi scriam in search dar doar in sud imi apareau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 5, 2020 Share Postat Septembrie 5, 2020 În nord nu se lucrează în zilele care sunt cu roșu în calendar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 5, 2020 Admin Share Postat Septembrie 5, 2020 Sunt multe magazine în Autovit. Este posibil însă să nu o aibă pe stoc dacă este mai rară, dar merită încercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 5, 2020 Autor Share Postat Septembrie 5, 2020 Acum 4 minute, l.u.v a spus: Sunt multe magazine în Autovit. Este posibil însă să nu o aibă pe stoc dacă este mai rară, dar merită încercat. Cam asta vad ca e singura optiune, ii spun, multumesc! Poate-s compatibile intre mai multe modele. * s-a rezolvat! Mersi! A gasit nu stiu unde o curea mai scurta cu 5mm dar na, romanasii se descurca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate