hypnotech24 Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Salutare, eu sunt din București, urmaresc un sv 1000 de vanzare din Timișoara si as aprecia daca e cineva de pe aici care a fost sa o vada sau stie vreun detaliu despre ea. Mulțumesc frumos. Anuntul de pe olx: https://www.olx.ro/oferta/suzuki-sv-1000-IDcxCQk.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 cred ca partea din fata e de la un sprint 955, dar furca pare putin diferita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Ala e la vanzare de cand lumea, parerea mea e sa te orientezi spre alt model, din punctul meu de vedere nu exista SV1000 decent in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 E clar ca moto a fost data peste cap, dupa semighidoane eu zic ca a fost un S "convertit", proprietarul a zis ca are ceva probleme de la rulmentii de jug, ma interesa daca merge drept, sau or fi strambe jambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 Haha,interesant, e activ de 1 an si dintr-o data dupa ce postez aici devine inactiv. Mersi frumos oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Nu cunosc motoreta insa ma indoiesc ca la 1300 euro poti avea pretentia sa fie totul ok, acte in regula etc. Un SV1000 ca lumea costa mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate