Jump to content

Pareri despre Honda Integra 750 DCT


Recommended Posts

Salut baieti! Dupa cum popate stiti, detin un Honda Silverwing 400 fabricat in 2008 care a ajuns la aproape 96000 km. L-am achizitionat la "21000" km in 2014 de la SerMoto (nu cred ca erau km reali) dar s-a dovedit ca n-am luat teapa daca m-a tinut pana acum si motorul nu da semne de oboseala. Il folosesc mult si in interes de serviciu si de aceea are km asta. Scoate un consum de maxim 4.5 l/100 km daca circul pana in 120 km/h (80% extraurban, 20% urban). Peste, consumul creste proportional cu viteza. Singur pe el, e bun in continuare pentru ce am eu nevoie dar cu 2 pe el incarcat e mai greu cu depasirile si pantele abrupte. De aceea, ma bate gandul sa achizionez un Honda Integra 750 DCT, la un buget maxim de 4600 EURO. La banii astia, as prinde unul fabricat pana in 2015-2016. As cumpara tot ceva cu cutie automata pentru usurinta utilizarii in oras unde am mult treaba. As prefera varianta Integra in detrimentul NC750 datorita carenajului care care m-ar proteja de vant si in zilele mai reci, plus de asta vreau sa ajung "curat", indiferent de vreme, unde am nevoie. Credeti ca e o achizitie buna DCT-ul sau mai bine as cumpara tot un maxi de capacitate mai mare, cum ar fi un Honda SW 600?

Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Eu am un Integra S DCT. DCT este o cutie cu doua ambreiaje, similara cu DSG in cazul masinilor (VW). 

Este foarte confortabila cutia pe Drive. Daca vrei sa schimbe mai sus in ture, o poti pune in Sport, si ai si modul manual, cu butoane de - si +.

Consumul este de 3,5%, este un motor cunoscut pentru consumul redus si fiabilitatea crescuta (rezista la multi km). Practic, cei 2 cilindrii de 750 cm3 sunt exact jumatate din motorul pus pe Honda auto (4 cilindrii), este un motor cu un cuplu la turatii reduse. Nu are foarte multi cai putere.

 

Practic Integra este o motocicleta cu carene de scuter, fiind foarte confortabila datorita pozitiei.

Link to post
Share on other sites

Multumesc mult pentru pareri, mai ales ca vin din partea unui posesor. Nu-mi fac probleme din cauza motorului ci mai mult din cauza cutiei DCT, am mai citit pe forumurile din afara ca mai sunt probleme pe la primele generatii unde m-as incadra si eu cu banii (gen blocare intr-o viteza, neschimbarea treptei a 2-a cand trebuie dupa demarajul de pe loc si altele). Tu ai avut astfel de probleme sau a functionat perfect de fiecare data? Cati km ai facut cu ea si in ce conditii? Din ce an e motorul si ii stii istoricul de service? Mai stiu si ca spatiul de sub sa e foarte mic si asta ma descurajeaza intr-o oarecare masuta. Tu ai cutiile laterale si top case-ul montate pe ea? Incape o casca integrala? Un alt aspect e ca eu sunt mai scund, am doar 1,72 m si doresc sa ajung cu toata talpa jos nu doar cu varfurile. Piciorele le poti intinde cata de cat la drum lung pe podea? Iti multumesc in avans pentru raspunsuri, apreciez daca iti faci timp sa imi raspunzi la intrebari.

Link to post
Share on other sites

Nu am avut nici un fel de problema, cu moto sau cutie, absolut nimic din ce ai scris tu. Prima generatie, de care mentionezi tu, este cea de 700 (670 cm3), poate acolo sa fi fost probleme.

 

Prima inmatriculare este 04 sau 05 2015. Istoricul este in cartea de service, sigur. Eu nu imi fac griji cu privire la motor/cutie, sincer.

Doar topcase, de 47 litri. Sub sa doar casca open face. La cele cu roti mari mai greu cu spatiu pentru full face.

Posibil sa atingi cu toata talpa, picioarele le poti intinde fara probleme.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Buna ziua

Am un silver wing 600cu care am facut de exemplu in 2019 aprox 6400km 10 tari in 20 de zile.Eu am1,60 inaltime asa ca nu prea ajung jos de pe orice motocicleta .am incercat un x-adv era frumos dar nu mi aplacut cum schiba comparativ cu silveru.EU in locul tau as incerca un 600 pentru plusul de putere

 

 

Link to post
Share on other sites
Acum 1 oră, Hudusan Daniel a spus:

Buna ziua

Am un silver wing 600cu care am facut de exemplu in 2019 aprox 6400km 10 tari in 20 de zile.Eu am1,60 inaltime asa ca nu prea ajung jos de pe orice motocicleta .am incercat un x-adv era frumos dar nu mi aplacut cum schiba comparativ cu silveru.EU in locul tau as incerca un 600 pentru plusul de putere

 

 

Ăla n are ce sa schimbe cu transmisie clasica,de scuter.sw600 consuma dublu comparativ cu integra

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...