AlexAB Postat Septembrie 26, 2020 Share Postat Septembrie 26, 2020 (editat) Salutare, Caut un coleg, doi, fani noroaie, pentru o ieșire mâine. Nimic racing, mers liniștit, doar sa facem traseul, de preferat gume măcar 50/50. Azi ploua însă mâine va fi ok vremea în zona. Ma gândeam sa alimentam in Patarlagele și sa facem porțiunea mai scurta prima data - nr 2 pe harta de mai jos. Si în funcție de timpul rămas facem și porțiunea nr 1 cu ieșire în Siriu. Plecarea de la 8:30 de la Petrom Miorița, mers legal de monocilindru de 650. Sunt deschis și la alte propuneri gen Predelus, cascada Schinda, Mâneciu Ungureni. Editat Septembrie 26, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 ne vedem la 8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 (editat) Ma bag si eu. Va astept la 8.30 - 8.45 la Corbeanca pe Dn. Editat Septembrie 27, 2020 de Nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Septembrie 27, 2020 Share Postat Septembrie 27, 2020 V-am vazut trecand azi-dimineata dinspre Buda-Craciunesti. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 28, 2020 Share Postat Septembrie 28, 2020 portiunea dintre nehoiu si basca chiojdului am reusit sa o fac cu sotia in spate cu Honda Pantheon 125 cc din 2003 :)) Astept poze/filmulete si cu partea cealalta, de la basca chiojdului la barajul siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Septembrie 28, 2020 Share Postat Septembrie 28, 2020 (editat) Nu stiu pe unde si cum ai facut tu traseul cu scuterul ca mie imi da putin cu minus. Fara aripa fata scoasa si cu ajutor din partea colegilor eram si acum in padure. Si nu e doar de noroi, sunt cateva pante , care si pe uscat sunt foarte greu de urcat .....Poate pune Alex ceva poze si filmari. Dar poate ai ca ai skill cu camionul si atunci imi retrag afirmatiile. Editat Septembrie 28, 2020 de Nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 28, 2020 Share Postat Septembrie 28, 2020 Iarna nu-i ca vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 29, 2020 Autor Share Postat Septembrie 29, 2020 (editat) Prima parte a povestii cu video si poze. A fost SUPERB. Editat Septembrie 29, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 29, 2020 Share Postat Septembrie 29, 2020 (editat) pai dupa cum recunoaste si Alex in cealalta postare a lui, nu ati fost pe portiunea care trebuie. Probabil voi ati luat-o pe alt drum paralel. drumul pe care am fost eu este cu stanga in curba din Nehoiu exact dupa piata, in urcare, drumul 103P, din Nehoiu spre Albinari ... si ca sa lamurim povestea cu scuterul (in caz ca nu ma credeti), va invit la vizionare : https://photos.app.goo.gl/UHvRoSZrx9L3wUBq7 Editat Septembrie 29, 2020 de Mariusik85 completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 29, 2020 Autor Share Postat Septembrie 29, 2020 Super mișto, Marius, nici tu nu ai toate tiglele pe casa :)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 29, 2020 Share Postat Septembrie 29, 2020 sincer, am avut mare noroc. nu cred ca mai plouase de ceva timp pe acolo, si asa am reusit sa trec totusi peste sleauri. mai putin ultima parte pe care a trebuit sa o iau la pas datorita escavatorului ce strica drumul pentru cei ce transporta lemne... Va invidiez pentru drumurile pe off pe care le faceti, cred ca in viitorul mai apropiat sau departat o sa trebuiasca sa imi iau si eu ceva gen un v-strom cu cauciucuri mai spre off ca sa pot sa fac drumuri gen strategica si altele asemnantoare ... Va urez la cat mai multe postari de genul ca sa am de unde sa fur trasee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 29, 2020 Share Postat Septembrie 29, 2020 Ce bine că nu am fost în tara, și nu am putut da curs invitației lui Alex Mă scoteați de acolo cu taf-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate