Dorina Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Pentru HUSQVARNA,caut o piesa ,am aflat reperul original,m-ar interesa si after market 800098205,flansa admisie carburator .Unde pot gasi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 ktmexc.ro nordicamoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Ce model de Husqvarna este? Daca este cumva fabricata in epoca in care era detinuta de BMW, o sa trebuiasca sa dai comanda de la o reprezentanta bmw. Cel putin asta am aflat eu din perioada in care voiam sa iau o Husqvarna TE610 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorina Postat Octombrie 29, 2020 Autor Share Postat Octombrie 29, 2020 Motociclu L3e Husqvarna H7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 29, 2020 Share Postat Octombrie 29, 2020 Cred ca e mai grav... H7, astea nu erau de dinainte de 2004? Undeva 1991-2002? Aia e epoca in care era detinuta de Gilera. Deci......nasol, cauti la dezmembrari. Sau gasesti un dealer de scutere Gilera, Piagio, si il intrebi daca poate aduce la comanda si Husqvarna din perioada respectiva. Sau ebay..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate