Adrian Bercea Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 Ce ziceti de un nou Veliko, daca vremea inca ne mai ajuta? Asa, incet, cu plimbare si prin zona, pe la cascade si chei... Plecare vineri sau sambata si intoarcerea duminica. 80-120km la ora ca sa nu ne bata vantul tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 Ma batea gandul sa merg, dar stiu si eu ce le mai trece astora prin cap? “CNSU, DECIZIE. LISTA COMPLETĂ a țărilor cu RISC. Românii, OBLIGAȚI la 14 zile de CARANTINĂ https://dcnews.ro/781582 “ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 Ne au inchis’ nemernicii... ma refer la romani ....ca ne obliga la test Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 Tocmai au bagat bulgaria in zona galbena. Asta inseamna carantina la intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Sunteti bikeri adevarati sau doar cand e frumos afara? Ploua, ninge, frig, cald, carantina, covid, boala....roata se invarte! Aoleoooo printeselor Eu as iesi dar mai am doar 1 cal putere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Noiembrie 3, 2020 Share Postat Noiembrie 3, 2020 Daca simt nevoia pentru manusi de iarna sunt biker tru sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate