vis-a-vis Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaulM Postat Februarie 19, 2021 Autor Share Postat Februarie 19, 2021 (editat) Salut tuturor, Nu m-am abtinut si am iesit de cateva ori cu DRZ-ul, cand vremea a permis. De cand l-am cumparat am reusit sa fac 280km si sunt foarte placut impresionat. De pe asfalt am iesit doar de doua ori, distante scurte, deoarece am fost si singur si am si niste gume slabe pentru asa ceva. Ca update-uri: 1. Mi-am luat casca Bell MX-9 ADV Mips 2. Mi-am luat cizme Forma Terrain TX 2.0 (le-am luat din Nl, noi noute, la un super pret); nu am vrut sa fac compromisul cu niste cizme adventure. Azi mi le livreaza curierul, deci nu pot spune mai multe despre ele. 3. Am curatat pentru prima oara lantul Concluzii: 1. Motorul merge foarte fain, are suficienta putere (nu-mi doream nimic mai mult pentru inceput) 2. Pentru drumurile noastre suspensia e un vis, chiar daca nu e USD si e cea clasica, pentru nivelul meu actual e suficienta 3. Echipamentul si-a facut treaba exemplar cu layerul termal atasat, chiar nu mi-a fost frig. 4. Casca e foarte ok pentru forma capului meu, nu ma apasa nicaieri, si nu e nici larga. Am astupat cu niste banda aerisirile de sus, pentru ca simteam vantul rece (e un lucru foarte misto pentru vara) Editat Februarie 19, 2021 de RaulM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaulM Postat Februarie 19, 2021 Autor Share Postat Februarie 19, 2021 Acum 47 minute, Christian 1 a spus: Ma bucur c-ai ales DRZ-ul si ca nu esti dezamagit,din contra. Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Februarie 19, 2021 Share Postat Februarie 19, 2021 E un topic mic aici: mai este/era si unul de supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaulM Postat Februarie 19, 2021 Autor Share Postat Februarie 19, 2021 Acum 2 ore, Christian 1 a spus: M-am uitat pe topicurile de pe sectiunea Enduro si nu este un topic dedicat modelului DRZ 400(poate nu l-am gasit eu). De ce nu deschizi tu topic,ca proprietar,unde sa intre si ceilalti posesori sa spuna ce au de spus,bune,rele despre model.Iar la inceput,ii poti face o prezentare,cu fise tehnice pe submodele,poze,etc.Asa am facut eu la Suzuki RV Van Van,si numai acestui model: Sau vrei sa-l deschid eu? Nu intru prea des pe forum, de aceea nu cred ca are rost sa il deschid eu. Foarte fain VAN VAN-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate